La Policia Nacional deté en menys d’una setmana a un home que va entrar a robar en un domicili on dormien els seus habitants

En ser sorprés pel propietari, van iniciar un forcejament en el qual li va llançar diverses punyalades que li van ferir a l'abdomen i un braç

148

Agents de la Policia Nacional han detingut en menys d’una setmana en un carrer de València a un home de 48 anys, d’origen palestí, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència en un domicili de València. El sospitós va ser sorprés per un dels seus habitants en el saló amb diversos efectes de la seua propietat, iniciant-se un forcejament entre tots dos. Els policies, en el moment de la detenció, li van intervenir una motxilla en l’interior de la qual hi havia un martell, dos tornavisos, unes alicates, una clau anglesa i una eina multi-usos que entre els seus accessoris tenia una fulla de navalla. La víctima, un home de 41 anys, va ser atesa de les lesions en un centre de salut.

Les investigacions es van iniciar el 27 de juliol quan els agents van tindre coneixement d’un robatori amb violència en un domicili de València durant la matinada, en l’interior de la qual es trobaven els seus habitants, un matrimoni amb els seus fills menors.

Durant les investigacions, els policies van conèixer que el propietari es trobava dormint al costat de la seua dona, quan va escoltar un soroll que provenia de la finestra de l’habitació contigua, no donant-li importància, però a continuació va escoltar com algú intentava obrir la porta en diverses ocasions, per la qual cosa es va alçar del llit per a veure què ocorria.

En el saló de la seua casa va sorprendre un home amb un ordinador, diversos telèfons mòbils i diversos efectes, tots de la seua propietat, iniciant-se un forcejament en el transcurs del qual el sospitós sembla que va exhibir una navalla que va tractar de clavar-li, aconseguint-lo en l’abdomen i braç esquerre, per a continuació donar-se a la fugida a través d’una finestra, despenjant-se pels cables de la façana.

El sospitós finalment va poder apoderar-se d’una bossa tipus renyonera amb documentació, targetes de crèdit i 40 euros, deixant-se en la seua fugida un joc de claus. La víctima va ser atesa de les lesions que presentava en un centre de salut.

Continuant amb les investigacions, els agents van descobrir la identitat del sospitós, així com que aquest freqüentava una zona de València, per la qual cosa després d’establir un dispositiu de vigilància, el van localitzar pujant a un cotxe al costat d’un altre home, interceptant-lo instants després i detenint-lo com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència en un domicili amb els seus habitants dins.

Els policies li van intervenir una motxilla en l’interior de la qual hi havia un martell, dos tornavisos, unes alicates, una clau anglesa i una eina multi-usos que entre els seus accessoris tenia una fulla de navalla.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial, que ha decretat ingrés a la presó.