La Polla Records actuarà en el Rabolagartija i en el Festardor en 2020

El grup comandat per Evaristo Páramos tornarà a la carretera el 19 de març com a cap de cartell de l'Iruña Rock de Pamplona.

Publicitat

La Polla Rècords amplia la seua gira ‘Ni Descanso, Ni Paz!’ al llarg de tota Espanya durant 2020 amb una sèrie de concerts propis i festivals, com el Rabolagartija de Villena (Alacant) o el Festardor de Sagunt (València). “Últimes oportunitats per a veure a la banda en directe”, assegura la banda.

Després dels grans plens d’aquesta tardor a València, Madrid, Bilbao i Barcelona, el grup comandat per Evaristo Páramos tornarà a la carretera el 19 de març com a cap de cartell de l’Iruña Rock de Pamplona.

PublicitatRovira  

Després, actuaran a Múrcia (17 d’abril, Caserna d’Artilleria), Sevilla (30 de maig, Auditori Rocío Jurado), Torre de la Mar (1-4 de juliol, Weekend Beach Festival) i Valladolid (18 de juliol, Fira).

Torn encara després per a Gijón (30 de juliol – 1 d’agost, Tsunami Xixón), Adra (6-8 d’agost, The Tabola’s Rock), Villena (13 d’agost, Rabolagartija) i Sagunt (10 d’octubre, Festardor).

Abans de tocar de nou a Espanya, la gira de reunió de la Polla Rècords passarà el 8 de febrer de 2020 per Buenos Aires, el 9 per Montevideo (l’Uruguai), el 14 per Lima (el Perú) i el 16 per Santiago de Xile.

PublicitatJuega Limpio Orihuela