La previsió d’ocupació turística en el litoral de la Comunitat Valenciana per al pont supera el 73,4%

L'ocupació mitjana prevista en els hotels de la Comunitat Valenciana per als caps de setmana de desembre sol situar-se al voltant del 54%.

Publicitat

La previsió d’ocupació turística al litoral de la Comunitat Valenciana per al pont de la Constitució supera el 73,4%, segons ha assenyalat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, en un comunicat.

En concret, l’ocupació mitjana prevista en els hotels de la Comunitat Valenciana per als caps de setmana de desembre sol situar-se al voltant del 54%, la qual cosa suposa que este pont festiu està previst que eixa dada se supere en 18,97 punts.

PublicitatRovira  

Colomer ha avançat així els resultats de l’enquesta realitzada per Turisme a una mostra representativa d’hotels, tant de litoral com d’interior, de la Comunitat Valenciana.

El responsable de Turisme ha assenyalat que les dades del sondeig elaborat per Turisme Comunitat Valenciana posen de manifest “la fidelitat del turista que visita la nostra destinació”, al mateix temps que ha assenyalat que les previsions “ens han d’animar a seguir treballant en la desestacionalització del turisme a la Comunitat”.

Quant a les previsions en la costa, el responsable de Turisme ha destacat que “s’esperen resultats positius, especialment a Benidorm, on es confia que es cobrisquen el 90% de les places”.

Per a la ciutat de València es preveu una ocupació pròxima al 70%, segons les dades aportades per la Fundació Turisme València i el litoral de la província de València, sense incloure la capital, estima una ocupació que fregarà el 48%.

Quant a la província de Castelló, parteix d’unes previsions del 62% en el litoral; i el litoral d’Alacant, sense incloure Benidorm, preveu una ocupació pròxima al 65%.

Respecte a l’ocupació prevista per als hotels d’interior de la Comunitat, el sondeig realitzat Turisme Comunitat Valenciana mostra una ocupació prevista pròxima al 73% durant els dies del pont.

En concret, l’interior de la província de València preveu un 77% d’ocupació en els seus hotels d’interior; l’interior de la província de Castelló parteix amb unes previsions superiors al 78%; i la província d’Alacant espera aconseguir prop d’un 50% d’ocupació en els seus hotels d’interior.

PublicitatJuega Limpio Orihuela