5.1 C
Valencia

La producció industrial puja a la Comunitat Valenciana al setembre un 2,7%

A més, en els nou primers mesos de l'any, la producció industrial va pujar a la Comunitat Valenciana un 1,2%, mentre que a Espanya va repuntar un 0,7%.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La producció industrial ha pujat un 2,7% al setembre a la Comunitat Valenciana, per davall del 3,1% registrat en el conjunt del país, segons ha informat hui l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

A més, en els nou primers mesos de l’any, la producció industrial va pujar a la Comunitat Valenciana un 1,2%, mentre que a Espanya va repuntar un 0,7%.

En tot el país, l’Índex General de Producció Industrial (IPI) va pujar un 3,1% al setembre en relació al mateix mes del 2018, la seua segona millor dada de l’any després del de juliol.

Amb l’avanç interanual de setembre, la producció industrial torna a taxes positives després d’haver retrocedit a l’agost un 0,8%.

- Publicitat -

No obstant açò, corregida d’efectes estacionals i de calendari, la producció industrial va pujar només un 0,8% respecte a setembre del 2018, taxa sis dècimes inferior a la registrada a l’agost. Amb aquest repunt, la producció industrial en taxes corregides encadena sis mesos consecutius d’avanços interanuals.

En taxa mensual (setembre sobre agost), la producció industrial va disminuir un 0,8% eliminant els efectes estacionals i de calendari, davant de l’avanç mensual del 0,6% que va experimentar a l’agost i al retrocés del 0,3% d’un any abans.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,568FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià