20 C
Valencia

La província de Castelló no suma ni positius ni morts per coronavirus en l’última jornada

Barceló: "Continuem treballant per a eliminar per complet el virus de les residències de majors"

- Publicitat -AVL

Castelló no ha sumat cap cas positiu de coronavirus i cap defunció a causa del virus en l’última jornada, que a més és la novena consecutiva sense morts a la província. Unes bones dades que “ens continuen demostrant que la pandèmia, gràcies a l’esforç de tots i totes, s’està controlant en la Comunitat Valenciana”, segons la consellera de *Sanitat Universal i *Salut Pública, Ana Barceló.

Pel que respecta a les altes a pacients amb coronavirus, continuen situant-se molt per damunt del nombre de nous casos detectats cada dia. D’esta manera, i amb les 58 registrades en les últimes 24 hores, són ja 14.686 les persones que s’han curat de la malaltia en la Comunitat Valenciana, la qual cosa suposa un 80,6% del total de casos detectats des de l’inici de la pandèmia. Per províncies: 1.717 a Castelló, 5.017 a Alacant i 7.947 a la província de València. A més de 5 sense assignar a cap província.

Per part seua, el nombre de pacients hospitalitzats continua en descens. En estos moments hi ha 56 persones ingressades per coronavirus als hospitals valencians, de les quals 7 requereixen cures d’UCI. Per províncies: 3 a Castelló, 1 d’ells en UCI; 23 a Alacant, 4 d’ells en UCI; i 30 a la província de València, 2 d’ells en UCI.

Quant a casos positius a través de PCR, s’han detectat 6 nous casos que eleven a 11.532 el total. Per províncies:

• 0 a Castelló. Total: 1.604
• 2 a Alacant. Total: 3.962
• 4 a València. Total: 5.960
• 6 no assignats (no nous)

De tots els casos positius detectats, es troben actius en estos moments 2.056, la qual cosa suposa només l’11,3% del total.

S’han notificat dos defuncions per coronavirus, per la qual cosa el total és de 1.473 persones. Per províncies: 227 a la província de Castelló, 511 en la d’Alacant i 735 a la província de València.

El nombre d’altes de professionals sanitaris és de 2.285 i el nombre total de positius en professionals en estos moments és de 493.

Actualització de la situació en residències

Els casos en les residències de majors segueixen en descens i queda algun cas en 8 centres i només 4 es troben sota vigilància activa de Sanitat. En esta línia, la consellera ha volgut destacar que “continuem treballant per a eliminar per complet el virus de les residències de majors”.


Per províncies: 0 a la província de Castelló, 1 en la d’Alacant i 7 a la província de València.

  • Residents nous positius: 2
  • Treballadors nous positius: 0
  • Residents morts: 1

També s’ha reduït en l’última jornada el nombre de centres sota vigilància activa de control sanitari. Queden en estos moments 4 residències en la Comunitat Valenciana: 0 a la província de Castelló, 1 a la província d’Alacant i 3 a la província de València.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Un brot per contacte social deixa 3 contagiats de coronavirus més a l’Alcúdia

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR

Onda registra un brot de coronavirus per contacte social

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR,

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’oci de Benimodo

Este brot afecta 8 persones, totes elles han donat positiu en les proves PCR i actualment guarden quarantena així com les persones amb les quals ha tingut un contacte pròxim.

Dos brots en Carlet per contacte social provoquen 15 positius més

Malgrat les mesures que Carlet ha imposat després de les no-festes. Esta localitat de la Ribera se situa en el punt de mira de Sanitat per l'alt volum de casos positius que té.

Teulada registra un brot de coronavirus per contacte social

Les persones que han donat positiu romanen confinades per ordre de la Conselleria de Sanitat.
- Advertisement -

: Valencià