‘La que se avecina’ rodarà a Almassora la seua nova temporada

L'actor Víctor Palmero ha avançat que la grabació comptarà amb veïns d'Almassora com a extres

“Per a mi és un autèntic plaer saber que els talons d’Alba trepitjaran Almassora, un poble per a mi veí i d’amics i de gent que vull”. Així ha anunciat l’actor ondense Víctor Palmero, que dona vida a Alba Recio en la sèrie ‘La que se avecina’, que la productora ha triat el municipi castellonenc com a escenari per al rodatge dels capítols de la pròxima temporada.

Segons el que es preveu, fins a Almassora es desplaçaran també Pablo Chiapella (Amador Rivas), Jordi Sánchez (Antonio Recio) i Miren Ibarguren (Yoli Morcillo) per a desenvolupar “una trama molt especial dels nous capítols de la pròxima temporada”. L’actor ha confirmat que “gran part de l’elenc” es traslladarà des del residencial Mirador de Montepinar a la Plana Alta per una grabació que s’estendrà durant diverses setmanes.

Per a evitar el desplaçament d’extres des de Madrid a Almassora a causa de la pandèmia, la cadena televisiva realitzarà un càsting entre el veïnat del municipi a la seua arribada a la localitat seguint el protocol de prevenció del coronavirus. D’aquesta forma, l’Ajuntament habilitarà un registre telefònic perquè les persones interessades a participar en el rodatge puguen comunicar les seues dades a la productora a partir de la setmana vinent.

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, i el regidor de Cultura, Javier Mollá, han agraït a la cadena l’elecció de la localitat com a escenari per a l’imminent enregistrament i han animat a la ciutadania a inscriure’s. “Donem una oportunitat a l’humor en aquest any de tantes dificultats”, han indicat.

ValenciàEspañol