Última parada del Tren de l’Huracà: La Raíz s’acomiada a casa

Dissabte que ve 17, l'auditori Marina Sud acollirà l'últim concert del grup valencià

la raíz

Nos volveremos a ver‘. Així ho assegura el nom de la gira de comiat de La Raíz. Els de Gandia han triat València per a dir adéu a dotze anys de furgoneta, gires, discos, concerts i festivals perquè necessiten un “descans indefinit”. La Marina de València serà testimoni de l’espectacle musical de la que ara és una de les bandes referents de la música reivindicativa i una de les principals forces del ska espanyol.

Han sigut cap de cartell en els festivals més coneguts del país, han omplert les festes majors de molts pobles i han recorregut diversos llocs del món al ritme d’un missatge que ha aconseguit despertar a les consciències cansades. Sense cap dubte, La Raíz ha convertit els seus temes en els himnes de tota una generació inconformista, conscient i valenta.

Dissabte que ve 17, La Raíz incendiarà València una altra vegada i cantarà per a alçar la marea a contra corrent. A les 21:30h tindrà lloc esta cita en l’auditori Marina Sud, però l’esdeveniment comptarà amb l’actuació inicial a les 20h de El Diluvi, un grup que fusiona diversos estils musicals, com cúmbia, reggae, rumba, folk i música tradicional o d’arrel valenciana. L’obertura de portes serà a les 18h i estarà amenitzada per la xaranga Aureba.

Tot està preparat per a un dels concerts més importants de La Raíz i, encara que les condicions meteorològiques no semblen favorables, la banda ha explicat en un comunicat que, com l’escenari sí està cobert, “si plou lleugerament el concert tirarà endavant”. Sembla ser que res podrà apagar l’última flama de la foguera dels continents.

Esta data per al record té les entrades esgotades des del passat mes de setembre. 18.000 persones rugiran sobre el mar i es deixaran la veu corejant temes com A la sombra de la sierra, Entre poetas y presos i Elegiré, entre altres. València està llista per a prendre per última vegada la flama de La Raíz.

Publicitat