28.2 C
Valencia

La rectora de l’UJI viatja a Brussel·les per a reforçar l’estratègia d’internacionalització de la Universitat

Una delegació de la Universitat Jaume I encapçalada per la rectora, Eva Alcón, ha viatjat esta setmana a Brussel·les per a reforçar els vincles amb les principals Institucions europees i avançar en l'estratègia d'internacionalització de l'UJI.

- Publicitat -AVL

La visita oficial, amb dia i mig de duració, ha inclòs nou reunions amb representants de diferents institucions de la Unió Europea i agències d’investigació, així com la presentació de CURE Alliance, el consorci d’universitats europees que lidera la Jaume I que aglutina a sis centres de formació superior d’Espanya, Portugal, França, Itàlia, Alemanya i Polònia.

La rectora Eva Alcón ha fet una valoració molt positiva del viatge a la capital europea i ha expressat la seua aposta “perquè l’UJI tinga veu a Europa i siga una universitat reconeguda internacionalment”. A més de la presentació del consorci CURE Alliance, la delegació de l’UJI també ha traslladat la seua voluntat de potenciar la internacionalització en àmbits com la formació i la investigació, ha subratllat la importància de comptar amb suport europeu per a màsters Erasmus Mundus i programes d’intercanvi amb altres universitats i s’ha interessat pels canvis en programes com Erasmus+ i els Horizon Europe.

L’agenda oficial ha inclòs reunions amb representants de la Comissió Europea, com el gabinet de la comissària Mariya Gabriel, responsable d’Innovació, Investigació, Cultura, Educació i Joventut així com la Project Officer en la Unitat de Política d’Educació Superior. Quant al Parlament Europeu, s’ha mantingut una reunió amb l’eurodiputat Domènec Ruiz Devesa; amb la vicepresidenta de la Comissió de Drets de la Dona i Igualtat de Gènere, Eugenia Rodríguez, i amb la vicepresidenta de la Comissió Desenvolupament Regional, Isabel Benjumea.

La delegació encapçalada per la rectora també ha mantingut trobades amb la Secció d’Ocupació, Assumptes Socials i Ciutadania del Comité Econòmic i Social, amb la directora de la Xarxa d’Investigació i Innovació de les Regions Europees (ERRIN), Pirita Lindholm; els consellers d’R+D de la Representació Permanent d’Espanya davant la UE i la Fundació Comunitat Valenciana Regió Europea.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,750FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Sanitat invertirà 36 milions d’euros en l’ampliació de l’Hospital Marina Baixa

Es tracta d'una superfície construïda de 32.714 m² destinats a serveis assistencials flexibles, eficients i humanitzats.

Els sindicats demanen un protocol perquè en qualsevol aula amb un contagi de coronavirus facen tests a tots els alumnes

CSIF explica que existeix una elevada inquietud entre professionals docents, alumnat i famílies per la falta d'un criteri unificat referent a això.

Alfafar inicia la campanya de recollida d’arròs

La campanya es realitzarà en les 840 hectàrees que conformen la Marjal d'Alfafar.

Cevisama celebrarà la seua pròxima edició del 24 al 28 de maig de 2021

Fira València retarda la pròxima edició de Cevisama a maig de 2021.

Normalització Lingüística llança el GIF de Vila-real per a donar visibilitat al nom correcte de la ciutat

Amb l'objectiu d'ajudar a la difusió i visibilitat d'estos GIF animats, els departaments municipals amb xarxes socials pròpies l'incorporaran hui a les seues publicacions.
- Advertisement -

: Valencià