18.1 C
Valencia

La Regidoria d’Esports escenifica un simulacre d’ofegament en la piscina del Monte Tossal amb l’adopció de les mesures per la COVID-19

La Regidoria d'Esports, que dirigeix José Luis Berenguer, ha dut a terme sota la direcció de la doctora Raquel Moreno un simulacre d'ofegament en la piscina de la Monte Tossal adaptat amb les mesures pel COVID19.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Els socorristes i auxiliars de la regidoria posen en pràctica, durant la simulació, els coneixements adquirits en Suport Vital Bàsic (SVB) i Desfibril·lacions Precoç, mantenint en tot moment les mesures higiènics-sanitàries recomanades per la pandèmia.

El propòsit d’este simulacre, ha explicat el regidor, “és posar en pràctica els coneixements adquirits pels socorristes i auxiliars de serveis en Suport Vital Bàsic amb l’ús de desfibril·lador semiautomàtic en una situació atípica com és la de l’actual pandèmia. A més, aplicar les noves mesures de seguretat recentment adquirides i millorar el temps de resposta i èxit davant una situació d’emergència com pot ser un ofegament en piscina”.

- Publicitat -

Entre les mesures aplicades per a evitar la possibilitat de contagis en casos de coronavirus i en el cas de les Parades Cardiorespiratòries (PCR) i en la posterior Reanimació Cardiopulmonar (RCP), s’eliminen les actuacions que requerisquen una proximitat o contacte del reanimador amb la boca o nas de la víctima. Així, ha quedat suprimida la maniobra denominada veure, sentir, sentir per a comprovar la respiració, s’han eliminat les insuflacions “boca a boca” o amb algun mètode de barrera, i la ventilació manual mitjançant pilota autoinflable amb, o sense, oxigenoteràpia.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,011FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Declaració oficial de Puig amb les noves mesures de restricció COVID

Restricció de la mobilitat nocturna de 12 a 6 del matí, reunions limitades a 6 persones, tancaments d'espais públics i jardins a les 10, limitació horària hostaleria i prohibició de venda d'alcohol entre les 10 de la nit i les 8 del matí són les principals mesures.

L’alcaldessa de Castelló dona suport a les noves mesures de contenció de la COVID

Amparo Marco, mostra públicament el seu acord amb les noves mesures davant la covid-19 anunciades pel president de la Generalitat este dissabte

Castelló implantarà dues línies de transport en barris perifèrics

L'alcaldessa destaca que s'adquiriran vehicles 'verds' per a millorar i fer més eficient i sostenible el transport públic

Un dron i vehicles camuflats vigilaran el compliment de les mesures sanitàries a Borriana

• Des d'aquest divendres la Policia Local intensifica el dispositiu preventiu per a impedir la realització de botellons i controlar el distanciament social i la utilització de mascaretes

Paterna desplegarà un dispositiu especial de control de possibles festes privades en Halloween

El Comité de Seguiment de la COVID-19 de l'Ajuntament de Paterna s'ha reunit hui per a analitzar la situació de la ciutat davant l'evolució del coronavirus i ultimar el dispositiu municipal de control i seguretat davant l'arribada de Halloween i el Dia de Tots els Sants.
- Advertisement -

: Valencià