La Regidoria d’Esports senyalitza la nova ruta cardiosaludable d’Alcossebre

S'han creat quatre noves rutes que se sumen a les quatre ja existents a Alcalà, per fomentar la pràctica del senderisme.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha completat la iniciativa de Rutes Cardiosaludables amb la creació i senyalització de quatre nous circuits per practicar el senderisme i la marxa, com a foment de la salut.

Les noves rutes se sumen a les ja existents a Alcalà. Un dels circuits discorre per la primera línia marítima, des del far fins al riu Sant Miquel, amb un recorregut de 8 quilòmetres i un temps calculat de realització d’una hora i mitja i consum de 536 calories. Els altres tres circuits se situen a la zona de Capicorb, amb distàncies de 5,24 quilòmetres i un temps calculat d’una hora; 4,32 quilòmetres i 52 minuts i 3,21 quilòmetres i 38 minuts.

Rovira  

S’han instal·lat cartells amb mapes en diversos punts de les rutes per tal que els participants se situïn en tot moment i puguin planificar els seus recorreguts. La Regidoria d’Esports ha editat díptics en els quals també poden consultar-se els circuits i on s’afegeixen, a més, consells sobre activitat física i alimentació per mantenir hàbits saludables.

La regidora d’Esports en funcions, Desa Pitarch, ha assenyalat que “el nostre terme municipal és un escenari perfecte per als esports a l’aire lliure i, en aquest cas, amb una pràctica, com és el senderisme, apta per a tots els públics i condició física i que reporta molts beneficis “.

PublicitatJuega Limpio Orihuela