17 C
Valencia

La Ribera forma als seus treballadors en el maneig de sistemes informàtics de la Conselleria

- Publicitat -AVL
- Publicitat -
  • Ha estat un procés planificat i desenvolupat des de novembre de l’any passat.
  • Es tracta de l’aplicació OrionLogis, que se centra a les àrees de farmàcia, contractació, compres, magatzems i manteniment de l’hospital i dels centres de salut.

El Departament de Salut de la Ribera ha format ja a més de 500 treballadors en el maneig de sistemes informàtics de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

En concret, es tracta del programa OrionLogis, que substitueix a l’aplicació utilitzada fins al moment pel centre hospitalari per a la gestió de subministraments; d’aquesta forma, el Departament de la Ribera s’està integrant en els sistemes d’informació de la Conselleria de Sanitat, comunes a la resta dels departaments sanitaris de gestió pública directa.

La formació del mig miler de treballadors de la Ribera, que s’ha desenvolupat al llarg de 54 sessions, es va començar a planificar al novembre de l’any passat i ha estat supervisada per un equip multidisciplinari compost per treballadors de diverses àrees del Departament de Salut -compres, farmàcia, administració, manteniment i sistemes- i de la mateixa Conselleria de Sanitat, que han treballat conjuntament durant els últims 5 mesos.

L’aplicació OrionLogis permet controlar i administrar tot el procés de contractació, compres, facturació i logística dels magatzems de material general i de farmàcia de l’hospital i dels centres de salut i el seu objectiu és millorar el control de la despesa dels materials i medicaments que s’utilitzen als centres sanitaris de la Comunitat Valenciana.

- Publicitat -

Això permet conéixer la situació logística del Departament de Salut en temps real, la qual cosa ajuda a controlar millor la despesa mitjançant la racionalització dels estocs. De la mateixa manera, és un procés totalment electrònic, la qual cosa redueix l’ús del paper en les comunicacions.

Absoluta normalitat

- Publicitat -

En el segon dia gestionat directament per la Conselleria de Sanitat, l’Hospital de la Ribera manté la normalitat amb què es va produir la transició entre models de gestió.

Així, el centre hospitalari manté hui la seua activitat com qualsevol altre dia festiu, sense incidències destacables. Des de les 00.00 hores de l’1 d’abril, l’Hospital de la Ribera ha atés 421 urgències i ha registrat 3 parts.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,311FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

L’Alcora prepara una estratègia per a captar fons europeus

S'ha creat una taula de treball integrada per representants dels tres grups polítics amb representació a l'Ajuntament.

Les Corts Valencianes declaren Manises ‘Ciutat Valenciana de la Ceràmica’

El parlament valencià reconeix la dedicació ininterrompuda a la ceràmica del nostre municipi durant centúries i el factor únic que la caracteritza.

Gandia adjudica les obres de l’Ies Ausiàs March per 7’2 milions d’euros

Els treballs de rehabilitació integral de l’edifici original i l’ampliació del centre duraran 24 mesos.

El Casal Jove de Sagunt acull la quarta jornada de Lluna Plena

Les activitats que tindran lloc el dissabte, 28 de novembre, han sigut proposades i organitzades per l'equip de Corresponsals IES.

La Comunitat Valenciana proposa reunions de fins a 10 familiars a les celebracions nadalenques

La consellera de Sanitat Universal i Sanitat Pública, Ana Barceló, ha anunciat en una roda de premsa aquesta vesprada que la Comunitat Valenciana ha...
- Advertisement -

: Valencià