La RoboRace al Circuit Ricardo Tormo

La competició d’automòbils autònoms, RoboRace, completa durant la jornada d’avui la primera sessió de proves al Ricardo Tormo de Xest

La RoboRace és una novetat mundial a un circuit de carreres amb els cotxes que han de competir en un futur no massa llunyà. A València es prova a una pista real el prototip elegit per a les competicions per primera volta.

[perfectpullquote align=”left” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] Per primera vegada els prototips de la RoboRace proven un circuit real   [/perfectpullquote]

Lucas di Grassi, actual campió de la Formula E i CEO de la RoboRace, és un dels professionals de les carreres de cotxes que ha volgut formar part d’aquesta nova era en la competició d’automòbils. De ben segur que amb el suport de noms representatius de la competició com el brasiler aconseguiran fer créixer aquest campionat.

La Formula E a la Universitat de València

Aprofitant que aquests dies els equips de Formula E han estat fent proves al Circuit Ricardo Tormo, la Universitat de València i ENEL han arribat a un acord per a l’exibició d’un monoplaça oficial al campus de la universitat. Tots aquells que vullguen apropar-se a conèixer de prop aquesta nova tecnologia i manera d’entendre l’automoció poden fer-ho durant tota aquesta setmana al Parc Científic.

La iniciativa ha sorgit de l’acord al qual han arribat l’Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (IRTIC), la ETSE i ENEL-ENDESA, marca proveïdora de l’energia del campionat de monoplaces elèctrics.

CatalanSpanish