17.9 C
Valencia

La rotonda de les Fulles, lloc de concentració el 27 d’agost per a vore passar la Volta Ciclista a Espanya

Entre les 13.15 i les 13.45, aproximadament, és quan s’espera l’arribada dels corredors al seu pas per Alzira, abans, a les 12, arribarà la caravana publicitària amb marxandatge.

- Publicitat -AVL

Els amants del ciclisme tenen una cita ineludible el 27 d’agost. La quarta etapa de la 74 edició de la Volta Ciclista a Espanya, amb eixida des de Cullera, passa per la ciutat d’Alzira.

Eixe és el motiu pel qual des del Club Ciclista Alzira s’ha sol·licitat a la Regidoria d’Esports col·laboració per condicionar els trams per on discorrerà l’esdeveniment esportiu al pas per la nostra ciutat.

Fernando Pascual, regidor d’Esports, s’ha reunit amb Lluís Alcázar i Óscar Martínez, president i secretari, respectivament, del Club Ciclista Alzira, per tal d’enllestir-ho tot de cara al pas de la volta.

Pascual ha mostrat la seua disposició a col·laborar amb el Club Ciclista, i els ha informat que ja s’han netejat els vials per on està previst el pas de la volta: la rotonda de l’Hospital; les avingudes de la Mediterrània i del Voluntariat Popular; la rotonda de les Fulles i la C-43, creuant el pont del riu Xúquer.

La rotonda de les Fulles és el punt on està previst que es detinga, al voltant de les 12 del migdia, la caravana publicitària de la volta per al repartiment de material de marxandatge. Posteriorment, entre les 13.15 i les 13.45, aproximadament, és quan s’espera l’arribada dels corredors al seu pas per este punt de concentració de la nostra ciutat, les Fulles.

“Com a regidor de l’àrea d’Esports estic en tot moment a la disposició del Club Ciclista Alzira, per tal que estiga tot en condicions òptimes per al bon desenrotllament del pas de la volta pels vials de la nostra ciutat, que compta amb la participació dels millors ciclistes del món. Una cita ineludible per a tots els milers de seguidors alzirenys i de les localitats del voltant amants de l’esport del ciclisme”, ha remarcat Fernando Pascual.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I ha celebrat el solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

La rectora reivindica el valor de la ciència i aposta per la solidaritat en la inauguració del nou curs acadèmic

Cultura atorga el premi a la millor exposició a ‘Territorio y refugio’ de la galeria Luis Adelantado

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont ha entregat el premi

Conselleria informa dels acords en la Sectorial del Ministeri d’Educació i de Sanitat

Ahir es va reunir la sectorial i es van prendre nous acords que afecten el sistema educatiu. STEPV ha traslladat una sèrie d'incidències i propostes per a implementar urgentment

Aldaia i les muralles de València

Del 16 de setembre de 2020 al 10 de gener de 2021 al MUPA

Muro de Alcoy registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 28 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.
- Advertisement -

: Valencià