La Setmana Santa de Gandia declarada com a Festa d’Interés Turístic Nacional

La Secretaria d'Estat de Turisme ha declarat la Setmana Santa de Gandia com a Festa d'Interés Turístic Nacional.

Publicitat

La Secretaria d’Estat de Turisme ha declarat la Setmana Santa de Gandia com a Festa d’Interés Turístic Nacional, un títol honorífic que s’atorga a festes o esdeveniments de valors culturals i tradició popular amb indubtable atractiu turístic.

Després de l’estudi de la documentació presentada, la Secretaria d’Estat de Turisme considera que la citada festa reuneix totes les característiques establides per l’ordre ITC/1763/2006 de 3 de maig, en els aparatados segon, tercer i quart per a la declaració de Festa d’Interés Turístic Nacional.

PublicitatRovira  

Amb la declaració de la Setmana Santa de Gandia com a Festa d’Interés Turístic Nacional, la Comunitat Valenciana suma ja 20 festejos reconeguts amb aquesta denominació honorífica atorgada a festejos o esdeveniments que se celebren a Espanya i que ofereixen interés real des del punt de vista turístic.

El delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha destacat “la labor desenvolupada per la localitat de Gandia i el seu Ajuntament per a situar a aquest important esdeveniment entre els més destacats de la Comunitat”. Així mateix ha subratllat “el compromís del Govern per a promocionar i donar a conéixer els festejos d’esta autonomia”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela