La startup MOVO llança el seu servei de patinets elèctrics a la ciutat de València

D'altra banda, la tarifa del servei s'adapta a la demanda dels ciutadans que podran fer ús del mateix des d'1,70 euros en trajectes de fins el 15 minuts, després 1 euro per cada 5 minuts addicionals

La startup MOVO ha anunciat l’engegada a la ciutat de València del seu servei de patinets elèctrics com a part del seu pla d’expansió. Amb aquest llançament, la companyia espera “consolidar el seu lideratge en micromovilitat, cobrir les necessitats de transport dins de la ciutat i impulsar el patinet elèctric com l’opció més còmoda i sostenible per als trajectes d’última i primera milla”, explica l’entitat.

D’aquesta manera, València s’uneix a Madrid i Màlaga i es converteix en la tercera ciutat en la qual la mercantil desplega els seus patinets, que estaran disponibles en diverses zones del centre de la capital del Túria.

Rovira  

La country manager de MOVO a Espanya, Marta de Eusebio, manifesta, en un comunicat, la confiança de l’empresa en què “tindre més opcions de mobilitat supose una transformació rellevant en el dia a dia de centenars de ciutadans els hàbits dels quals de transport aniran canviant a poc a poc”.

A més, De Eusebio afigeix que “després d’observar que més del 60% dels nostres usuaris usen el servei més de dos vegades al dia, estem segurs que València no serà l’excepció”.

Els patinets elèctrics de MOVO, que tenen una autonomia de càrrega de 35 km, es podran utilitzar després d’instal·lar la seua aplicació gratuïta (disponible per a iOs i Android) amb la qual serà possible localitzar i desbloquejar el patinet escanejant el codi QR que està en el manillar. Els seus patinets estaran connectats a una plataforma que permet el seu monitoratge i localització en temps real.

TARIFES

D’altra banda, la tarifa del servei s’adapta a la demanda dels ciutadans que podran fer ús del mateix des d’1,70 euros en trajectes de fins el 15 minuts, després 1 euro per cada 5 minuts addicionals. D’aquesta manera, MOVO es converteix en l’operador de micromovilitat compartida amb un preu més assequible per als usuaris, aconseguint que els mateixos puguen fer ús d’aquest servei 100% elèctric de manera freqüent en els seus desplaçaments dins de la ciutat.

A més, com ja s’ha fet en altres ciutats, MOVO seguirà realitzant campanyes informatives i esdeveniments de seguretat vial per a informar als usuaris de les condicions d’ús i seguretat dels seus vehicles.

MOVO assenyala que “continua explorant altres vehicles que puguen transformar i millorar la mobilitat de les ciutats, per a així aconseguir el seu propòsit de convertir-se en una plataforma multimodal”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela