viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La tercera jornada dels JECV de frontennis es disputa a Almassora 

Aquest diumenge les pistes de frontennis de La Garrofera acullen la tercera jornada dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana (JECV). En ella participen les formacions de l’Alcora, Altura, Castellonovo i Castelló, a més del club local. Els partits han donat començament a les 9.30 del matí i mantindran l’activitat sobre les pistes fins a les 14.00.

El Club Frontenis Almassora presenta dos participants que li permetran defensar la seua posició en les categories d’infantil i benjamí. De moment, la formació local ocupa el quart lloc en la categoria d’alevins, posició que repeteix entre els cadets i confia que aquesta jornada a casa els servisca per a escalar posicions. El regidor d’Esports, Xavier Trenco, ha agraït l’esforç realitzat pel club per a comptar amb participants en totes les categories i ha animat als esportistes a “seguir lluitant per arribar a la final autonòmica, però sobretot a seguir gaudint del frontennis”.

La quarta jornada es disputarà el diumenge 7 de febrer a Altura i el 21 del mateix mes a Castelló els equips jugaran la cinquena. Aquesta serà l’última jornada del campionat provincial i en ella es decidiran els classificats que disputaran la final autonòmica. El pròxim 12 de març, 16 equips de tota la Comunitat Valenciana s’enfrontaran per emportar-se el títol de campions d’aquests XXXIV JECV.

Segona jornada de galotxa

Precisament ahir dissabte, els integrants del Club Pilotari d’Almassora van disputar a Xilxes la segona jornada d’aquests JECV en la modalitat de galotxa, una disciplina en la qual els equips del club han aconseguit destacar. En la classificació provincial, les formacions d’infantil i aleví han aconseguit el primer lloc i els benjamins van segons. El 6 de febrer tornaran a la localitat de la Plana Baixa per a disputar una nova jornada abans de la final provincial en la qual es decidirà quins equips representen a Castelló en la proves autonòmiques.

Últimas noticias

Contenido relacionado