La trama Gürtel pagà actes del PP de Paterna

La sentència de l'Audiència Nacional indica que Orange Market SL va pagar amb diners negres un acte del PP de Paterna el 30 de gener de 2007

Els socialistes de Paterna han exigit hui al Partit Popular que explique als veïns i veïnes la vinculació del PP paterner amb les empreses de Gürtel i com aquesta trama va finançar actes del PP de Paterna en 2007.

Els socialistes han realitzat aquesta petició després de conéixer la decisió judicial d’ahir que constata el finançament il·legal i sistemàtica del PP valencià en les campanyes electorals 2007 i 2008 a través de la trama corrupta Gürtel i que recull expressament com Orange Market SL va abonar fora del circuit legal dels diners un acte de dinar del PP de Paterna el 30 de gener de 2007.

I és que – tal com han assenyalat els socialistes- el PP de Paterna va ser un dels partits el nom dels quals va eixir en diversos informes de la Unitat de Delictes Econòmics i Financers (UDEF) per tenir vinculació amb empreses de la xarxa Gürtel i fins i tot per poder haver-se nodrit de fons negres per finançar els seus actes.

Referent a això, els socialistes afirmen que “després de la sentència tan contundent de l’Audiència Nacional no hi ha dubte que la corrupció forma part de l’ADN del Partit Popular i el PP de Paterna no és una excepció”.

A més, els socialistes destaquen que el PP de Paterna ja té una sentència ferma per prevaricar i adjudicar a dit un contracte de més de 500.000 euros sense cap tipus de procediment.

Publicitat