La Travessia Nadant protagonitzarà l’inici de la jornada de cucanyes del Port de Sagunt

El període d'inscripció a esta carrera solidària finalitza dimarts 13 d'agost.

Dijous que ve 15 d’agost, se celebrarà la nova edició de la Travessia Nadant del port marítim. Este esdeveniment esportiu, que suposa l’inici de la tradicional festa de les cucanyes, compta amb dos travessies: una prova accessible a tots els públics de 500 metres, en la qual els més menuts podran participar amb els seus familiars, i una altra més competitiva de 2.000 metres.

Esta activitat, que forma part de les Festes Patronals del Port de Sagunt, tindrà lloc en la dàrsena pesquera, començant la travessia competitiva a les 9. 30 hores i la prova popular a les 11.00 hores.

Aquelles persones que vulguen participar en qualsevol de les travessies tindran fins al dimarts 13 d’agost per a inscriure’s en la pàgina web sportmaniacs.com. Les inscripcions tenen un preu de 3 euros.

Esta iniciativa manté el seu caràcter solidari i en esta nova edició continuarà donant-se la major part de la recaptació per les inscripcions a la Asociación de Padres de Niños con Cancer de la Comunidad Valenciana (ASPANION). Este esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de Sagunt en col·laboració amb el Club Natación Acuático Morvedre.

ValenciàEspañol