La trobada de boixeteres de Benaguasil reuneix 225 persones

Esta s'organitza perquè no es perda esta antiga labor, que és tot un art

Més de 200 dones procedents de diferents municipis de la Comunitat Valenciana es van donar cita a Benaguasil diumenge passat en la tradicional trobada que durant les festes patronals se celebra per a intercanviar experiències i mostrar el que es pot fer amb esta tècnica d’encaix tèxtil.

Organitzat per l’associació Tyrius de Benaguasil, amb la col·laboració de l’Ajuntament, les boixeteres van sorprendre veïns i visitants amb l’extraordinària habilitat amb la qual manegen els boixeters per a teixir puntes i tota mena d’encaixos. Un art que no van voler perdre’s l’Alcalde i diversos regidors de l’equip de govern que van destacar la perícia i creativitat d’estes dones per a fer vertaderes obres d’art amb els boixeters.

Rovira  

A la cita celebrada en l’edifici multifuncional BClub també van assistir el grup de boixeteres que des de fa anys hi ha a Benaguasil perquè no es perda aquesta antiga labor, així com diversos comerços relacionats amb els útils necessaris per a realitzar aquest tipus de labors com a fils, plantilles, agulles, etc.

PublicitatJuega Limpio Orihuela