La unitat canina de la Policia Local de València descobreix prop de mig quilo de cocaïna en un control

Concretament han trobat en el barri de Campanar un paquet amb 470 grams de cocaïna juntament amb una bossa amb 6,4 grams de la mateixa substància i dos peces d'haixix que pesaven, en conjunt, 191 grams en l'interior d'un vehicle

L’unitat canina de la Policia Local de València ha descobert en un control en el barri de Campanar un paquet amb 470 grams de cocaïna juntament amb una bossa amb 6,4 grams de la mateixa substància i dos peces d’haixix que pesaven, en conjunt, 191 grams en l’interior d’un vehicle. El conductor, un home de 38 anys, ha sigut detingut.

La intervenció ha sigut realitzada per agents de la 8ª Unitat de Districte de Campanar durant un control de vehicles en el qual ha sigut clave l’actuació de la UCOP (Unitat Canina Operativa Policial), segons han assenyalat fonts policials.

Sobre aquest tema, el regidor de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València, Aarón Cano, ha ressaltat “molt positivament” l’eficàcia d’aquests controls en la lluita contra el narcotràfic, especialment “l’actuació de la UCOP que ha resultat determinant, com ja ha ocorregut en altres ocasions, en l’èxit d’aquesta intervenció”.

Per açò, ha anunciat que se’n va potenciar el paper d’aquesta unitat perquè representa “un avanç important en la lluita de la Policia Local contra el tràfic de substàncies estupefaents”. D’aquesta manera, ha destacat que es tracta d’una unitat “estratègica per a la seguretat ciutadana en augmentar la capacitat de resposta de la Policia Local”.

ValenciàEspañol