La Universitat de València i Cultura lliuren demà el premi de la I edició ‘Un País de cultures’

La trobada 'Un País de cultures' és una iniciativa que al llarg de tres jornades ha servit per a analitzar els temes emergents que nodreixen la realitat de la gestió cultural.

PublicitatAVL

La Universitat de València i la Direcció general de Cultura i Patrimoni lliuraran aquest dimecres el guardó de la I edició del Premi ‘Un País de cultures’, que distingeix els projectes culturals més singulars, segons ha informat la instituión acadèmica en un comunicat.

La trobada ‘Un País de cultures’ és una iniciativa que al llarg de tres jornades ha servit per a analitzar els temes emergents que nodreixen la realitat de la gestió cultural.

PublicitatRovira  

La inauguració de la jornada (9.30 hores) estarà a càrrec del vicerector de Cultura i Esport de la Universitat de València, Antonio Ariño i la directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga.

Al llarg del matí, s’exposaran els deu projectes seleccionats pel jurat. L’objectiu de la convocatòria és premiar iniciatives que tracten a través de la cultura l’escletxa cada vegada més creixent entre les societats rurals i urbanes, la dicotomia que existeix entre diferents grups i les múltiples problemàtiques abordades des de la perspectiva de gènere.

Després de la presentació de les candidatures, a les 13 hores, se celebrarà la conferència de clausura de les jornades, a càrrec de Mateo Feijóo, director de Naves Matadero – Centro Internacional de Artes Vivas (Madrid).

El jurat d’aquesta primera edició ha estat integrat per Ana Bonmatí, directora de gestió cultural del Vicerectorat de Cultura i Esport; Antonio Bravo, sotsdirector general de Cultura i Patrimoni; José María Bullón, president de l’Associació de Gestores i Gestors Culturals del País Valencià; Lola Fernández, presidenta d’EAPNCV i representant de la Fundació Secretariat Gitano Comunitat Valenciana, Lola López, assessora del CEFIRE Educació Inclusiva i Albert Moncusí, degà de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València.