La Universitat Jaume I celebra l’acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

El catedràtic de Filologia Catalana, Vicent Manuel Salvador, serà l'encarregat de pronunciar la lliçó inaugural

El Paranimf de la Universitat Jaume I acollirà el divendres 25 de setembre de 2020 a les 12 hores l’acte acadèmic d’obertura del curs acadèmic 2020-2021. L’acte estarà presidit per la  rectora de l’UJI, Eva Alcón, i comptarà amb l’assistència de la consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, i rectors i rectora de les universitats públiques valencianes, entre altres autoritats. 

El catedràtic de Filologia Catalana, Vicent Manuel Salvador Liern, serà l’encarregat de pronunciar la lliçó inaugural titulada «Ciència i retòrica en la gestió social de les catàstrofes planetàries».

L’acte s’iniciarà amb un vídeo resum de la memòria del curs 2019-2020 i, a continuació, tindrà lloc la lliçó inaugural. L’acte finalitzarà amb els discursos de la consellera i de la rectora i la interpretació del Gaudeamus igitur.

Cal assenyalar que l’acte s’ha adaptat a les mesures de prevenció establertes per les autoritats sanitàries i tindrà un aforament i durada limitada.

L’atenció als mitjans serà a les 11 hores a la sala polivalent del Paranimf.

L’acte es podrà seguir en línia a través de la pàgina oficial de Facebook de la Universitat Jaume I i també es retransmetrà en directe a través de l’emissora universitària Vox UJI Ràdio: www.radio.uji.es

CatalanSpanish