El PP de la Vall d’Uixó denuncia l’abandó per part de la Conselleria del Centre de Salut II

Clavell: “Tania Baños es rendeix davant els seus caps de partit, calla, no reivindica i no defensa els interessos generals dels vallers”.

443

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha denunciat l’abandó per part de la Conselleria de Sanitat, en mans de la socialista Carmen Montón, de l’edifici del Centre de Salut II, que ahir va haver de ser desallotjat per despreniments en la façana.

El regidor Oscar Clavell ha assegurat que “malgrat que la conselleria de Sanitat va pressupostar en 2017 un total de 317.000 euros per a reformar l’edifici, ha passat l’any i no ha invertit ni un cèntim”. És més, davant la falta d’execució, “el Consell va repetir la inversió en el pressupost de 2018”.

Per als populars, “el més preocupant és que l’alcaldessa Tania Baños s’ha rendit davant els seus caps de partit, calla, no reivindica i no defensa els interessos generals de la Vall d’Uixó, en aquest cas de la sanitat pública”.

Según Clavell, “l’alcaldessa es posa de perfil per a no enfrontar-se a Ximo Puig i Carmen Montón, per color polític, sectarisme i partidisme”. “A Tania Baños li importen més les sigles que els vallers”, encara que segons Clavell “la sanitat no entén de colors”.

Amb el desallotjament de l’edifici, segons va confirmar en el ple ahir l’alcaldessa, el servei del Centre de Salut II es prestarà en el Centre de Salut I del carrer Octavi Ten, “infraestructura que el Consell porta pressupostant des de 2016 per a la construcció del centre d’especialitats”. Però la realitat, “és que no s’ha invertit ni un cèntim en cap dels dos centres de salut”. Davant aquesta paràlisi, els populars van preguntar ahir en el ple a l’alcaldessa sobre la previsió de les obres i “Tania Baños va dir que encara no sabia res”.

al recordar que l’alcaldessa es va comprometre a què abans d’acabar 2017 estaria derrocat l’antic edifici de l’INSS.

Per açò, Clavell ha demanat a l’alcaldessa que “deixe de mentir, de jugar amb la salut dels vallers i que pressione a totes les administracions, siguen del seu partit o no”. “Els que es posen darrere de la pancarta, quan gestionen són un desastre”, ha continuat.