La Vall d’Alba comença la campanya de promoció Compra a Casa

Arranca hui la cinquena edició del Compra a Casa amb 9 premis en metàl·lic i lots de productes per comprar en comerços locals.

Publicitat

L’Ajuntament de Vall d’Alba dóna hui el tret d’eixida a Compra a Casa 2019, la campanya de promoció del comerç local que aconsegueix ja la seua cinquena edició i que repartirà un total de 9 premis en metàl·lic i lots de productes entre els clients que efectuen les seues compres fins al pròxim 27 de desembre.

Així ho ha anunciat l’alcaldessa de Vall d’Alba, Marta Barrachina, i el regidor de Comerç, Andrés Gual, els qui animen als veïns i resta d’usuaris “a participar en la iniciativa, perquè donar suport al comerç de proximitat és apostar pel manteniment dels negocis tradicionals del nostre poble, donar suport al manteniment dels llocs de treball i, en definitiva, garantir la supervivència d’un model que dóna vida als nostres carrers”, ha indicat Barrachina. La pràctica totalitat del teixit comercial de Vall d’Alba, més de 40 signatures, han pres part una vegada més en esta cita.

PublicitatRovira  

El repte d’esta nova convocatòria és “igualar o fins i tot superar” les 35.000 paperetes que es van reunir en l’edició de l’any 2018, “un objectiu que cada vegada és més difícil, ja que la xifra és ja altíssima, però a la vista de l’excel·lent resposta que cada any té la campanya Compra a Casa, estem convençuts que la podrem aconseguir”, ha declarat l’alcaldessa.

La dinàmica és molt senzilla i similar a la d’anys anteriors. Els establiments col·laboradors entregaran als seus clients una papereta per cada 10 euros de compra (un màxim de 100 euros per ocasió), un bescanvi que es produirà des de hui, 26 de novembre, fins al pròxim 27 de desembre.

Les paperetes es podran depositar en les urnes que s’han habilitat en cadascun dels negocis i en l’hall de l’Ajuntament fins al dia 28 de desembre, a les 14.00 hores.

Una vegada finalitzats els terminis, l’Ajuntament procedirà a realitzar el sorteig dels 9 premis entre tots els clients participants, una incògnita que es revelarà en un esdeveniment obert al públic que tindrà lloc el dia 30 de desembre, a les 20.00 hores, en el *Espai Cultural. Allí mateix, es trauran les paperetes de les urnes a l’atzar i es contactarà amb cadascun dels afortunats, ja que en cadascuna de les paperetes consta el nom i el telèfon del client que ha realitzat la compra.

Enguany, Compra a Casa inclou quatre premis en metàl·lic: 1r de 600 euros; 2n de 400 euros; 3r de 200 euros i 4t de 100 euros. I quatre premis més que consten de quatre lots formats amb les donacions dels establiments participants.

Com a novetat, enguany s’afig un nové premi, un val extra per 100 euros, el guanyador dels quals s’extraurà precisament d’un sorteig in situ entre totes les persones del públic que presencien la gala.

PublicitatJuega Limpio Orihuela