La Vall d’Alba instal·la una zona de jocs infantils adaptats en la plaça dels Oliveres amb el suport de Codiagro

PublicitatAVL

Concretament, els menors de la Vall d’Alba ja poden gaudir d’una piràmide de xarxa d’escalada, un gronxador triple (amb xarxa, infantil i adult) i un joc d’escalada amb minirocòdrom. Així mateix, s’ha instal·lat un paviment de cautxú en tota la zona, per a garantir la protecció dels xiquets davant caigudes i colps.

L’alcaldessa de la Vall d’Alba, Marta Barrachina, acompanyada de la regidora Esther Bellés, han visitat els treballs, que han tingut un cost de 13.000 euros, i que han sigut possibles gràcies al conveni de col·laboració establit entre l’Ajuntament de la localitat i l’empresa local Codiagro, aportant 7.600 euros la citada signatura i els 5.400 restants el consistori.

PublicitatRovira  

Barrachina ha destacat “l’aposta del consistori per dotar al municipi d’espais de socialització i diversió en les zones verdes, de manera que els veïns tinguen aquest tipus de parcs i àrees de jocs en les diferents parts de la Vall d’Alba, en aquest cas molt pròxima a la zona de l’IES i la guarderia infantil”.

Així mateix, l’alcaldessa Marta Barrachina ha destacat que, amb aquesta actuació, es culmina la inversió dels 16.369,83 euros donats per Codiagro al consistori, i que també han permés, al costat de l’aportació econòmica municipal, la creació d’un hort urbà en recinte del CEIP l’Albea, per a sensibilitzar als estudiants en la importància de l’agricultura i ensenyar-li els processos de producció; l’adquisició d’instruments per a la banda de música i material digital i audiovisual per al nou Espai Jove de la Vall d’Alba, a més del ja citat parc de jocs adaptat.

“L’Ajuntament vol reiterar les gràcies a la signatura Codiagro, per reinvertir part dels fruits del seu treball en el conjunt dels valldalbencs, en forma de projectes amb una alta utilitat social. Sens dubte, un gran exemple del seu compromís amb el poble que acull a la companyia, la qual cosa ens ompli d’orgull”, ha conclòs.

Publicitat