La Vall d’Alba inverteix 26.000 euros per a millorar la il·luminació del camp de futbol l’Avenc

L'Ajuntament de Vall d'Alba ha culminat la inversió de quasi 25.700 euros per a la millora de la il·luminació de les instal·lacions esportives del camp de futbol municipal de l’Avenc.

L’Ajuntament de Vall d’Alba ha culminat la inversió de quasi 25.700 euros per a la millora de la il·luminació de les instal·lacions esportives del camp de futbol municipal de l’Avenc.

Concretament, l’equip de govern ha instal·lat tres torres d’il·luminació, que compten amb 6 focus tipus led (dos per torre, cadascun de 62.400 lumens), amb la finalitat de millorar les condicions per a la pràctica esportiva dels centenars de joves que utilitzen les instal·lacions cada dia.

“Donem compliment així a una important reivindicació del CD Vall d’Alba, qui demanava millorar el sistema d’il·luminació del camp de futbol de gespa artificial, la qual cosa multiplicarà les possibilitats d’ús del recinte municipal”, ha assenyalat l’alcaldessa Marta Barrachina, ja que “tant els entrenaments de tots els equips com la majoria de partits del futbol base es desenvolupen en aquest camp”.

“L’Ajuntament de Vall d’Alba creu en els beneficis de la pràctica esportiva, i dins de l’àmbit local, el futbol és una de les més destacades per l’elevat nombre de joves que arrossega”, afig Marta Barrachina, tenint en compte que en l’actualitat són 12 equips els que formen el club, més de 180 xavals, al mateix temps que ja s’està treballant en la creació d’una secció femenina del CD Vall d’Alba.

Els nous sis focus se sumen als 4 que ja existien, i que prestaven servei als usuaris del camp de futbol de gespa natural. “Ara mateix, la millora de la visibilitat és tan bona que ja és possible la realització de partits a les nits amb totes les garanties i perfectes condicions per al desenvolupament del joc”, ha declarat Marta Barrachina.

L’entrada en servei de l’ampliació del sistema d’il·luminació del camp de futbol de l’Avenc se suma a altres millores dutes a terme en els últims dos anys.

Barrachina ha destacat que “el compromís de l’equip de govern amb el CD Vall d’Alba és clar i inequívoc. Continuarem treballant amb la directiva i per a programar les millores que el club necessita perquè els joves esportistes puguen continuar veient cobertes les seues aspiracions i en les millors condicions, un compromís que volem continuar renovant de cara als pròxims exercicis, i per al que mantindrem nous contactes amb la finalitat de programar-les, pressupostar-les i executar-les”, ha conclòs.

CatalanSpanish