La Vall d’Uixó obri un procés participatiu per a millorar el Mercat Municipal

La Generalitat Valenciana ha concedit una subvenció de 15.000 euros per a redactar un pla director per als pròxims 10 anys.

Castelló DLP Benicàssim

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha rebut una subvenció de 15.000 euros per part de la Generalitat Valenciana per a la redacció d’un pla director per al Mercat Municipal. El regidor de Comerç, Jorge García, ha explicat que aquest document “marcarà el futur d’aquesta infraestructura per als pròxims 10 anys i traçarà les línies a seguir per a dinamitzar la seua activitat i que siga un referent a la nostra ciutat i en les de voltant”.

L’objectiu d’aquest pla és “conjugar el servei tradicional de qualitat i proximitat amb la modernitat”. Per això s’ha obert un procés de participació per a recollir l’opinió de la ciutadania, fent a tots els valleros i valleras partícips “de les millores que es duran a terme i adaptar-les a les seues necessitats i demandes”.

Rovira  

De fet, ja s’ha celebrat una reunió prèvia amb els representants dels venedors del Mercat Municipal i en les pròximes setmanes un equip de tècnics mantindrà entrevistes amb tots els venedors. A més durant tot aquest mes de setembre i fins a mitjan octubre es realitzaran enquestes en paper als clients i a través de les xarxes socials i de la web de l’Ajuntament a la ciutadania en general.

Els resultats d’aquest procés participatiu “ens permetran fer els canvis necessaris per a millorar el servei, diferenciar-lo i fer-lo més atractiu”, ha assenyalat García. I aquesta serà el full de ruta a seguir durant la legislatura “perquè impulsar el Mercat Municipal és un dels reptes principals que tenim en l’àmbit comercial i per a això considerem fonamental escoltar a les persones, ho utilitzen o no per a saber perquè no ho fan”.

ENLLAÇ A l’ENQUESTA: https://forms.gle/wjjGTLovY5UmR6WL8

PublicitatAVL Sant Vicent Ferrer Juega Limpio Orihuela