La Vall d’Uixó ofereix cinc escoles d’estiu temàtiques

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat l’Escola d’Estiu 2019, que enguany ofereix sis modalitats diferents de l’1 al 31 de juliol de 9.30 a 13.30 hores. La tradicional tindrà lloc en el CEIP Cervantes i CEIP Sant Vicent i es podrà triar entre cinc temàtiques de triatló, natació, ball i circ, anglés i multiaventura.

El regidor de Serveis Socials i primer tinent d’alcalde, Antoni Llorente, ha destacat que aquestes múltiples opcions d’oci educatiu “fomenten les potencialitats de cada xiquet o xiqueta i responen als seus interessos”. Aquest projecte també aposta “per la inclusió i l’atenció a les necessitats educatives especials” i està dirigit a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys, a excepció de la modalitat de triatló que és fins als 14 anys.

El termini d’inscripció per a les escoles temàtiques finalitza el 5 de juny, en horari d’11.00 a 13.30 hores en el centre social Les Llimeres; i per a la tradicional el 14 de juny. L’adjudicació de places es realitzarà segons la renda de la unitat familiar de 2017 i les persones que no siguen admeses en les específiques podran inscriure’s en les dels CEIP.

En aquesta edició s’ofereixen 500 places en total, de les quals 180 es reparteixen entre les que ofereixen Trilavall, Món d’Aigua, Rythme, Educa 10 i Àgora. El preu de la matrícula és de 50 euros per als qui només realitzen les activitats i de 100 euros amb menjador. A més existeix la possibilitat de sol·licitar beques per a garantir la igualtat d’oportunitats.

ESTIU JOVE

Els adolescents de 12 a 18 també disposen de l’Estiu Jove durant el mes de juliol. La seu per als nascuts del 2004 al 2006 serà el centre social del barri Carbonaire i per als nascuts del 2001 al 2003 el centre social de Colònia Sant Antoni. El preu de la matrícula és de 25 euros (amb opció a beca) i es pot realitzar en el centre social Les Llimeres o en els mateixos Centres Joves fins al 14 de juny.

ValenciàEspañol