27.9 C
Valencia

La Vilavella realitzarà test de covid-19 a tots els treballadors municipals

Les proves, que l'Ajuntament pretén ara adquirir per a realitzar-les a tota la població, s'adquireixen després de distribuir màscares, gels i guants entre els veïns.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de la Vilavella realitzarà test a tots els treballadors municipals amb l’objectiu d’evitar nous contagis entre els empleats. L’objectiu, tal com han assenyalat des del govern municipal, ha sigut “aplicar totes les mesures que estaven al nostre abast per a evitar nous rebrots”. Per aquest motiu, “a aquestes proves volem continuar altres dirigides a tota la població”.

L’Ajuntament de La Vilavella ha activat un ambiciós pla de protecció sanitària entre els seus veïns que va arrancar fa més de 60 dies després del decret d’estat d’alarma. “La prioritat ha sigut la salut dels nostres veïns. Per això treballem des del minut zero a realitzar aquestes proves i a adquirir recursos que protegiren a la població”.

“Som conscients que la nostra capacitat econòmica és limitada, per això hem reclamat tant a la Diputació Provincial com a la Generalitat que s’impliquen en aquest pla de protecció”. En paral·lel, “des de l’ajuntament ens hem coordinat amb la Mútua per a efectuar els test, hem adquirit recursos com a màscares, a través de de Diputació i d’una empresa de la nostra localitat, i també hem distribuït guants, pantalles i gels. El nostre agraïment també a les donacions que a través d’empreses i entitats ens han fet arribar al consistori. Totes elles fan més forta al nostre poble”.

Des de l’Ajuntament de la Vilavella, “destinarem tots els nostres recursos a protegir la vida dels nostres veïns. Per a això, els fons del pressupost municipal s’han mobilitzat per a atendre qualsevol necessitat derivada de la crisi sanitària i econòmica”. L’objectiu és salvar vides i garantir la recuperació econòmica després d’aquesta pandèmia, “perquè som conscients que molts autònoms, comerços i pimes estan patint els estralls d’una crisi que exigeix de tots la major implicació”, han assenyalat des de l’Ajuntament de la Vilavella.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,716FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Alfafar aprovarà per ple el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima

L'aprovació del Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible (PAUS) respon al compromís adquirit en adherir-se el consistori al Pacte d'Alcaldes.

Paterna aconsegueix un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol locals

La fusió es materialitzarà al llarg d'esta temporada per a ser efectiva en la de 2021-2022

Ondara detecta un nou brot de coronavirus en una empresa local

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 46 persones malaltes

Massamagrell detecta un nou brot de coronavirus en una empresa local

Es tracta d'un més dels nombrosos brots que continuen creixent en la Comunitat Valenciana des de l'inici de la pandèmia

Sanitat declara que hi ha un brot de coronavirus a Navarrés en “un ámbit educatiu”

Se tracta d'un focus dins "l'ámbit educatiu" però la Conselleria de Sanitat no ha donat dades de entorn a quin centre educatiu és.
- Advertisement -

: Valencià