4:38 pm - Wednesday, 27 May 2020

La web de l’Ajuntament de València es col·lapsa poc després d’obrir el termini d’ajudes pel coronavirus

- Publicidad -Reciplasa Vila-real

En el cas de complir-se els requisits, les ajudes es concediran per ordre de petició fins que s’acabe el crèdit disposat.

- Publicitat -AVL
- Publicidad -Coronavirus Matriculació
- Publicidad -Escalante GVAMobilitat
- Publicidad -CastelloTributs CaixaOntinyent
- Publicidad -CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.

Esta mitjanit se va obrir el termini de sol·licitud de les ajudes «Re-Activa València», impulsades per l’Ajuntament a través de València Activa. Es tracta d’un pla de suport a persones autònomes, pimes i micropimes, que disposa de 3,76 milions d’euros de fons municipals per a fer front a la crisi generada pel COVID19 i impulsar l’economia.

Des de primer hora del matí la web de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de València està col·lapsada i ningú pot demanar estes ajudes. Des del consistori informen que el servei informàtic està tractant d’arreglar-ho.

Les ajudes poden ser sol·licitades per persones autònomes, microempreses o xicotetes empreses l’activitat de les quals s’haja vist afectada pel tancament d’establiments (disposat pel Reial decret 465/2020 de declaració de l’Estat d’Alarma) i no s’haja vist compensada per un increment de la facturació mitjançant un increment del volum de negoci online o telefònic de la persona sol·licitant».

També es podrà sol·licitar esta subvenció en el cas que l’activitat desenvolupada per autònom/as, microempreses o xicotetes empreses no s’haja vist afectada pel tancament d’establiments disposat per l’Estat d’Alarma però haja patit una reducció de la seua facturació en el mes anterior a la sol·licitud d’esta subvenció d’almenys el 75%. El càlcul es farà en relació amb la mitjana del semestre natural anterior a la declaració de l’estat d’alarma (el passat 14 de març).

AJUDES DE 2.000 A 6.000 EUROS I SOL·LICITUD TELEMÀTICA

Les ajudes variaran entre els 2.000 i els 6.000 euros, en funció de l’afecció de l’activitat i el nombre de treballadors. En el cas de les persones autònomes, els qui s’hagen vist obligades a tancar els seus negocis a conseqüència de la pandèmia podran optar a una ajuda de 3.000 euros, mentre que aquelles persones autònoms i empreses sense treballadors que continuen en actiu, però que hagen perdut el 75% dels seus ingressos podran accedir a una ajuda de 2.000 euros.

En el cas de les pimes afectades per la situació, es preveu una subvenció de 5.000 € per a aquelles de fins a 9 treballadors que mantinguen l’activitat un any després de la crisi i almenys amb la meitat de la plantilla. I de 6.000 euros per a les quals tenen de 10 a 49 treballadors i mantinguen l’activitat un any després de la crisi i almenys amb la meitat de la plantilla.

Tal com ha explicat Sandra Gómez, atés que les sol·licituds no pot realitzar-se de manera presencial, a més del sistema habitual mitjançant seu electrònica, s’ha habilitat una eina específica, d’ús senzill, perquè aquells sol·licitants que no disposen de signatura digital ni DNI electrònic puguen donar-se temporalment d’alta i formalitzar la seua sol·licitud al web municipal. El termini de sol·licitud comença demà, dia 1 d’abril, i finalitzarà el 4 de maig.

En el cas de complir-se els requisits, les ajudes es concediran per ordre de petició fins que s’acabe el crèdit disposat. Les persones beneficiàries tindran les següents obligacions: mantindre l’activitat empresarial durant 12 mesos, com a mínim, a partir de l’endemà de la publicació de la resolució de concessió de la subvenció i, en cas d’optar a la subvenció per tindre al seu càrrec treballadors, manteniment com a mínim d’un 50% de la plantilla declarada en l’informe de la vida laboral de l’empresa aportat en el moment que es va presentar la sol·licitud. Les persones beneficiàries hauran d’estar donades d’alta en el règim de la Seguretat Social o en la Mútua professional corresponent i en Hisenda en el moment de la presentació de la instància. A més, hauran de tindre el seu domicili fiscal i en el seu cas, el local de desenvolupament de l’activitat es trobe en el terme municipal de València.

Esta publicació està disponible en : Valencià

Rovira

També te pot interessar

Últimes notícies

Castelló guarda el minut de silenci per les víctimes de la covid i se suma al dol de 10 dies

Municipis i entitats de tota la província s'han sumat este dimecres al minut de silenci per les víctimes de la covid-19. La imatge del respecte i el dolor per...

Dra. Medina: “L’atenció primària ja té una falta d’inversió històrica i ara amb la covid, no podem fer més amb el mateix”

Vuit associacions científiques de l'àmbit sanitari, representant a més de 10.000 professionals del sector, planten cara a l'enquistada situació de falta de...

El Ple aprova una modificació del PGOU per a l’obertura de la primera empresa de xampinyons de Vila-real

El canvi urbanístic farà possible que la Fundació Manantial, l'objectiu del qual és la inserció laboral de persones amb malaltia mental, instal·le la seua empresa agroalimentària a l'entorn de l'estació de tren.

Alacant comptarà des de l’11 de juny amb l’autocine més gran d’Europa

Està previst que òbriga al públic l'11 de juny en el recinte de Rabassa.

El PSPV-PSOE de Nules demana esclarir un suposat cobrament irregular d’activitats esportives

Els pagaments, que ascendeixen a més de 8.000 euros, s'haurien ingressat en el compte de l'empresa adjudicatària en lloc d'en el compte municipal.

Esta publicació està disponible en : Valencià