La Xarxa Tourist Info reforça els seus serveis d’atenció al turista

Turisme Comunitat Valenciana, en col·laboració amb els ajuntaments de la Xarxa Tourist Info, ha ampliat el servei d’informació turística per a la present temporada amb la posada en marxa dels punts d’informació estivals.

En concret, en els pròxims dies obriran les seues portes més de 45 oficines o punts d’informació turística de la Xarxa Tourist Info que s’acosten així a les zones de major flux turístic.

Rovira  

En concret, a la província de València s’han instal·lat en els municipis d’Alboraia (2), Bellreguard, Canet d’en Berenguer, Daimús, El Perelló, Gandia, Miramar, Oliva, Piles, Puçol, Sueca, València (2) i Xeraco.

A la província d’Alacant, en els municipis d’Alacant, Altea, Calp (2), Benissa, El Campello (2), Elx (2), Callosa d’en Sarrià, Dénia (2), Finestrat, el Pilar de la Foradada (3), Santa Pola (2), Torrevella i Xàbia.

A la província de Castelló, en els municipis d’Alcalà de Xivert, Almenara, Benassal, Benicàssim (2), Borriana, Castelló de la Plana, Onda, Peníscola (2), i Vinaròs.

Tots estos punts d’informació oberts per a reforçar l’atenció al turista en la temporada estival romandran oberts, en línies generals, fins a mitjan mes de setembre. D’igual manera, nombroses oficines de la Xarxa Tourist Info amplien els seus horaris i el nombre de professionals al capdavant d’estes.

Amb este reforç, els visitants i ciutadans compten amb més de 200 oficines d’informació turística i acolliment al client i més de 20 punts d’informació turística que, sota una mateixa imatge i criteris de qualitat homogenis, presten servei d’atenció i acolliment al turista al llarg de tot el territori autonòmic.

Cal destacar que un dels objectius essencials de la Xarxa Tourist Info és promoure l’hospitalitat com a principi bàsic i marc de referència per a totes les seues actuacions en turisme, tal com assenyala el Codi Ètic Turisme Valencià.

Els informadors turístics de la Xarxa reben als visitants assessorant-los i informant-los sobre l’àmplia oferta i activitats turístiques que ofereixen les destinacions de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, la Xarxa s’ha convertit en una eina fonamental tant per a complementar l’oferta turística entre les diferents destinacions, ja que totes les oficines informen del conjunt dels atractius turístics de la Comunitat Valenciana, com per a realitzar la promoció turística en destinació com a plataforma de difusió de l’oferta.

PublicitatJuega Limpio Orihuela