La XIII Fira Medieval de Mascarell s’adapta a les noves tecnologies

Esta edició tindrà web i conter d’Instagram propi a més de logo identificatiu.

L’Ajuntament de Nules aposta per la diferència i creació d’una marca amb els quals es done l’impuls definitiu a la Fira Medieval de Mascarell perquè siga la fira de recreació històrica referent a la província de Castelló.

En este sentit, s’ha creat un logo identificatiu d’esta fira que aglutina totes les edicions i a més esta tretzena edició comptarà amb una web www.mascarellmedieval.com i conter d’Instagram @mascarellmedieval propis, “al llarg dels tres dies de fira en este conter d’Instagram hi haurà vídeos en directe, una galeria de fotografies, inclòs hi haurà una enquesta que els visitants podran omplir. A la web es podran descarregar la programació i conéixer els orígens de Mascarell, també es penjarà el vídeo promocional, entre altres. Este equip de govern està apostant fort per Mascarell i en especial per esta fira que en esta edició presentarà moltes novetats”, explica el regidor de Mascarell, Guillermo Latorre.

Així, també hi haurà un horari especial d’autobusos en la línia Nules-Mascarell i es farà una enquesta als visitants, que estarà disponible en la caseta de la TouristInfo de Nules instal·lada en la fira, per a millorar amb propostes de la ciutadania les pròximes edicions.

No obstant això, des de l’empresa organitzadora també es destaca altres novetats que albergarà esta fira com ara l’acte inaugural que inclourà un espectacle eqüestre i circense, o la cloenda que per primera vegada comptarà amb un castell piro musical.

Al respecte el gerent de Culthisme, Vicente Herrera, assenyala que “la recreació històrica va a ser molt important en esta edició, de fet va a tindre rellevància un personatge històric molt significatiu per a Mascarell i Nules com és Gilabert de Centelles, per tant molts dels espectacles estaran relacionats amb esta figura que té a veure amb els avantpassats del poble de Mascarell i Nules”.

Per altra banda, també per primera vegada participaran diferents associacions de recreació històrica com l’Associació de Bombos i Tambors de Santa M. Magdalena de Castelló o l’Encomanda Templaria de la Plana.

Cal recordar que la XIII Fira Medieval de Mascarell tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de novembre.