10:16 pm - Tuesday, 2 June 2020

Labora concedeix 54,9 milions en ajudes perquè 535 entitats locals puguen contractar persones menors de 30 anys

- Publicidad -Reciplasa

Aquestes ajudes del Pla Avalem Joves Plus permetran la contractació de prop de 3.000 persones joves en la Comunitat Valenciana

Coronavirus
GVAMobilitat Matriculació
CaixaOntinyent DiVal AMIC
mascarillas
- Publicidad -Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

Prop de 3.000 joves podran començar a treballar en entitats locals de la Comunitat Valenciana gràcies a les ajudes del Pla Avalem Joves Plus. En concret, el Servei Valencià d’Ocupació (Labora) ha concedit un total 54.900.000 en ajudes a 535 entitats per a la contractació de persones joves menors de 30 anys.

El repartiment d’aquestes subvencions, que van dirigides tant a persones qualificades com a persones sense qualificació, s’ha distribuït en funció del percentatge d’atur juvenil inscrit a cada municipi.

A la província d’Alacant, el total de les ajudes ascendeix a 13,1 milions, es beneficiaran 121 entitats i es podran contractar unes 712 persones joves. A la província de València, les subvencions arriben a un total de 32,8 milions d’euros a 281 entitats locals per a la contractació d’unes 1.742 persones. A la província de Castelló, s’han concedit ajudes per un valor de 8,9 milions d’euros a un total de 133 entitats locals, que permetrà contractar unes 492 persones

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat “la importància de generar oportunitats d’ocupació per a les persones joves menors de 30 anys perquè puguen acabar la seua formació i anar adquirint una experiència que els facilite la seua inserció definitiva en el mercat laboral”.

També que aquestes oportunitats arriben “al major nombre possible de municipis, sobretot als més xicotets i als d’interior, per millorar l’ocupabilitat de les persones joves en tots els racons del nostre territori i, així també lluitar contra la despoblació”.

El secretari autonómic d’Ocupació, Enric Nomdedéu ha recordat “en l’anterior Legislatura, des de Labora vam dissenyar i vam posar en marxa una estratègia per reduir l’atur juvenil, l’anomenat Pla integral de Formació i Ocupació per a Joves 2016-2020, finançat amb fons europeus”, i que “Avalem Joves Plus és una de les iniciatives i de les accions directes previstes en aquesta estratègia”.

Pla Avalem Joves Plus

El Pla Avalem Joves Plus està format per dos programes d’incentius (Empuju i Emcuju), dirigits a entitats locals, diputacions, mancomunitats i organismes autònoms per a la contractació de persones joves que figurEn inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

Aquestes subvencions estan cofinançades amb els fons de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil de la Unió Europea, a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil per al període 2014-2020 del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social

El programa Empuju, va destinat a la contractació de persones joves en general. El programa Emcuju, va destinat a la contractació de persones joves majors de 16 anys que compten amb una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l’ocupació o del sistema educatiu.

S’entén que la persona jove compta amb una qualificació professional quan té alguna de les següents titulacions: llicenciat o diplomat universitari, enginyer o enginyer tècnic, arquitecte o arquitecte tècnic, grau universitari, estudis de postgrau universitari, doctorat, tècnic o tècnic superior de Formació Professional Reglada o certificat de professionalitat.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

La Comunitat Valenciana no passarà a Fase 3 este pròxim dilluns

La consellera ha demanat prudència i esgotar al màxim els 14 dies aconsellats entre fase i fase.

Les anàlisis d’aigües residuals no detecten pràcticament la presència del virus

Eugenio Calabuig assegura que és una eina fiable i capaç de “monitorar ciutats” per a saber a través de l'aigua bruta quan i on existeixen possibles focus de contagi.

La Pobla de Vallbona suspén les festes fins a octubre

Se cancel·la el XIII Festival Ceba-rock i el I Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Pobla de Vallbona.

Les universitats començaran el curs de forma semipresencial

També han anunciat data de l'inici de les clases, diferent per a primer curs i següents.

El mercat ambulant de roba de Vila-real es reprén este dimecres

El mercat ambulant de roba i complements tornarà amb 75 llocs de venda en una ubicació provisional

Esta publicació està disponible en : Valencià