9.1 C
Valencia

Labora concedeix prop de quatre milions d’euros per a contractar a persones joves en la Costera, la Vall d’Albaida i Canal de Navarrés

Destaquen les inversions realitzades en els municipis de Xàtiva, Ontinyent i Canals.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius Comerç i Treball, a través de Labora, ha concedit un total de 3,92 milions d’euros per a la contractació de 214 persones joves sense ocupació en ajuntaments i mancomunitats de la Costera, la Vall d’Albaida i la Canal de Navarrés.

Aquestes ajudes, que beneficiaran a 59 municipis i a tres mancomunitats, s’emmarquen en el Pla Avalem Joves Plus que està format per dos programes d’incentius dirigits a entitats locals, diputacions, mancomunitats i organismes autònoms per a la contractació de persones joves que estiguen inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’àmbit de la Comunitat.

Gràcies a aquest pla, Xàtiva rebrà una ajuda de 396.041,3 euros per a contractar a 21 persones joves desocupades, Ontinyent 363.056,29 euros per a la contractació de 19 joves sense ocupació i Canals podrà contractar a huit persones joves aturades gràcies a una ajuda de 155.490,6 euros.

També cal destacar la inversió de 61.947,77 euros a l’Ajuntament de Bocairent, els 69.057,93 euros concedits a Chella, així com l’ajuda de 59.596,87 euros destinat a Rotglà i Corbera, els 73.945,6 euros a Navarrés i els 61.193,58 euros concedits a Vallada.

- Publicitat -

Mancomunitats beneficiàries

Entre les entitats beneficiàries del Pla Avalem Joves Plus en la Costera, la Vall d’Albaida i la Canal de Navarrés es troben a més la Mancomunitat de la Vall d’Albaida (240.915,26 euros), la Mancomunitat de municipis la Costera – Canal (83.751,7 euros) i la Mancomunitat de la Canal de Navarrés (116.916,91 euros).

- Publicitat -

Pla Avalem Joves Plus

Les ajudes del Pla Avalem Joves Plus formen part del Pla Integral de Formació i Ocupació per a Joves 2016-2020 que va dissenyar i va posar en marxa la Conselleria d’Economia Sostenible, a través de Labora, en l’anterior legislatura.

Aquestes ajudes estan cofinançades amb els fons de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil de la Unió Europea, a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil per al període 2014-2020 del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social.

Avalem Joves Plus està compost per dos programes d’incentius; un destinat a la contractació de persones joves en general, i un altre destinat a la contractació de persones joves majors de 16 anys que compten amb una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l’ocupació o del sistema educatiu.

El llistat d’entitats locals i mancomunitats que han rebut ajuda pot consultar-se en el document adjunt a la nota de premsa.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -25N_Benitatxell 25N_Castelló 25N_Onda

Segueix-nos

13,295FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura DipVal_PMUS
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent Alcora25N
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Carolina Ferre i Eugeni Alemany presenten les campanades del 2021 d’À Punt

La cita de Cap d'Any serà un programa especial que començarà amb un espai dedicat a l'humor des d'un hotel i continuarà la festa des d'un balcó de la plaça de l'Ajuntament de València.

Albaida rebutja el maltractament animal

S’han donat casos en les últimes setmanes de brutalitat contra gats del carrer pel qual s’han obert diligències penals per les forces de seguretat, que avisen que poden concloure en multa de fins a 30 mil euros i presó de fins a 1 any.

Els veïns d’Onda podran guanyar premis amb el reciclatge

Les empreses tecnològiques trien Onda com a ciutat intel·ligent per a posar en marxa la prova pilot de Reciclabox.

‘L’Alcora Emprén’, un pla de suport a emprenedors i nous negocis

Està integrat per accions impulsades des de l'Ajuntament, la Caixa Rural de l'Alcora i el Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics.

La Diputació de Castelló adjudica el servei d’Educació Ambiental per a pobles de menys de 5.000 habitants

Ignasi Garcia: “Donem suport al veïnat, comerços i associacions de les localitats més menudes perquè puguen separar bé els residus i en igualtat de condicions que a les zones urbanes”.
- Advertisement -

: Valencià