El Consell acorda la instal·lació d’un Punt Labora a la Pobla de Vallbona

El sistema permet la prestació de serveis d'intermediació laboral que faciliten i agiliten la realització dels tràmits necessaris.

PublicitatAVL

El Ple del Consell ha aprovat la signatura d’un acord de col·laboració entre el Servei Valencià d’Ocupació, Labora, i l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona per a la instal·lació d’un Punt Labora.

Els acords s’emmarquen en l’impuls de la Generalitat per a la implantació de Punts Labora en els municipis de la Comunitat Valenciana amb la finalitat d’afavorir la igualtat d’accés a tots els ciutadans als serveis del sistema.

PublicitatRovira  

La instal·lació del sistema té com a objectiu la prestació de serveis d’intermediació laboral de manera integral i pròxima al ciutadà, que faciliten i agiliten la realització dels tràmits necessaris i que permeten una gestió personalitzada, pròxima i àgil per al ciutadà.

Els serveis que presta el Punt Labora són la consulta d’ofertes d’ocupació en difusió, la meua Espai Labora d’ocupació, la renovació de la demanda d’ocupació, la consulta del currículum, la generació de certificats, la sol·licitud de formació, el registre d’interessats (vinculat a la consulta d’ofertes) i les meues ofertes.

El servei està dirigit a facilitar a les persones usuàries que no disposen d’accés a la xarxa internet, els serveis del Portal d’Ús de Labora a la ciutadania. Amb això s’incrementa l’eficàcia i l’eficiència en la gestió, a través d’una participació personalitzada de les persones usuàries, i s’aporta més agilitat al compliment dels objectius proposats.