Intervenen un laboratori de marihuana a Torrent

Han intervingut 100 plantes de marihuana en un domicili i han detingut a dos homes.

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent a dos homes, de 18 i 34 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric, després de localitzar i intervenir en el seu domicili un laboratori de cultiu de marihuana amb un centenar de plantes.

Els policies van tindre coneixement que un dels ara detinguts podria estar venent alguna substància estupefaent en el seu propi domicili de Torrent, duent a terme diverses vigilàncies en les proximitats i alçant actes de confiscació de droga a compradors que eixien de l’habitatge investigat.

Per això, els investigadors van registrar el domicili, localitzant un laboratori de cultiu de marihuana i intervenint 100 plantes i material emprat per al seu cultiu, com 11 llums,12 transformadors de llum, ventiladors i splits d’aire condicionat.

Un dels ara detinguts, davant l’arribada dels agents al domicili, va llançar les plantes a fi que no foren localitzades, sent finalment intervingudes en una teulada.

Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Un tercer detingut en Montserrat

La Policia Nacional també ha detingut en Montserrat (València) a un home de 39 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, després de localitzar en el seu habitatge plantes de marihuana.

Els agents van esbrinar que el sospitós podria tindre una plantació de marihuana a la terrassa del seu domicili situat en esta localitat valenciana, per la qual cosa van dur a terme un registre, localitzant i intervenint onze plantes, amb un pes d’uns 18 quilos; així com 164 grams de cabdells de marihuana, i dos bàscules de precisió.

El detingut, sense antecedents policials, ha sigut posat en llibertat una vegada sentit en declaració, no sense abans advertir-li de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan fora requerit.

CatalanSpanish