3:11 am - Tuesday, 11 August 2020

S’obri el termini de presentació de sol·licituds per a l’admissió en Educació Infantil i Primària en col·legis públics i privats concertats de Sagunt

- Publicidad -Reciplasa

Este procés és especialment rellevant per a les famílies que matriculen els seus fills i filles nascuts en 2016 en el segon cicle d'Educació Infantil (3 anys).

SaguntaEscena
L'Alcora
GVAEconomia
- Publicidad -

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

Hui 9 de maig s’obri el termini de presentació de sol·licituds per a la sol·licitud d’admissió en Educació Infantil i Primària en els col·legis públics i privats concertats a la Comunitat Valenciana. També es podran sol·licitar canvis de col·legis.

Este procés és especialment rellevant per a les famílies que matriculen els seus fills i filles nascuts en 2016 en el segon cicle d’Educació Infantil (3 anys). S’han realitzat reunions durant els dies 2 i 3 de maig, tant en el Casal Jove com en el Consell Agrari, en les quals s’ha explicat tot el procés d’escolarització.

També s’obri el termini per a les famílies que vulguen matricular els seus fills i filles nascuts en 2017 a les aules de 2 anys, en els centres d’Infantil i Primària. Com a novetat, s’obrin en el municipi les aules de 2 anys dels col·legis Villar Palasí, María Yocasta Ruiz Aguilera i Baladre, afegint-se a les ja existents (Vilamar, Maestro Tarrazona, Ausiàs March i Escola Infantil de Baladre). En el cas de l’alumnat nascut en 2018, es podrà sol·licitar plaça a l’Escola Infantil de Baladre.

Tota la informació es troba en la pàgina web de l’Ajuntament de Sagunt (www.sagunt.es), en la pestanya de ‘Ciutadania’ i en la part inferior en la icona ‘Informació procés escolarització 2019/2020’ o directament en el següent enllaç.
http://www.aytosagunto.es/esva/ajuntament/servicios/CulturaEducacion/educacion/Pagines/Escolarizacion.aspx

Les famílies de l’alumnat d’Educació Infantil i Primària podran presentar les sol·licituds d’admissió del 9 al 17 de maig en el col·legi que haja triat en primera opció. Es recomana fer este tràmit de forma telemàtica, ja que d’esta forma si s’indica un correu electrònic vàlid, se li remetrà la informació necessària per a accedir a la consulta del resultat del procediment d’admissió. No obstant això, és obligatori presentar igualment la sol·licitud de forma física amb la resta de documentació necessària en el centre sol·licitat en primera opció en els terminis establits.

Les famílies en el procés d’admissió poden seleccionar, per ordre de preferència, fins a 10 centres escolars diferents en una mateixa sol·licitud. Una vegada s’hagen comprovat i baremat les sol·licituds, la publicació de les llistes provisionals es farà el 30 de maig.

Posteriorment s’obrirà un període de reclamacions entre el 30 de maig i el 3 de juny, i una vegada ateses, es publicaran les llistes definitives de l’alumnat admés el 12 de juny. Les famílies podran formalitzar la matrícula del 13 de juny al 3 de juliol en el col·legi que haja sigut admés en les llistes definitives. En cas de no formalitzar la matrícula en el termini establit, s’entendrà que renuncia a esta.

El barem a penes canvia respecte al curs anterior. La novetat més rellevant és que les famílies beneficiàries de la Renda Valenciana d’Inclusió (RVI) tindran tres punts. Els criteris a l’hora d’aconseguir una plaça en els centres educatius on la demanda supera l’oferta de places escolars són els següents.

1r. Existència de germans o germanes matriculats en el centre.
2n. Pare, mare o tutors legals treballadors en el centre docent.
3r. Proximitat del domicili o del lloc de treball d’algun dels seus pares, mares o tutors legals. L’alumne rep 10 punts si pertany a l’àrea d’influència del centre al qual opta i 5 en cas d’àrea limítrofa.
4t. Renda per càpita de la unitat familiar.
5é. Condició legal de família nombrosa.
6é. Discapacitat en l’alumnat, pares, mares, tutors, germans o germanes.
7é. Família monoparental.
8é. Expedient acadèmic (només accés a Batxillerat).

Quant a l’alumnat de Secundària i Batxillerat, la presentació de sol·licituds es realitzarà del 21 al 30 de maig i una vegada realitzada la baremació, es publicaran les llistes provisionals en els centres educatius el dia 11 de juliol. Les reclamacions es podran realitzar de l’11 al 15 de juliol, i una vegada resoltes, es publicaran les llistes definitives de l’alumnat admés el 18 de juliol. La matriculació es formalitzarà entre el 19 i el 26 de juliol. L’alumnat procedent de centres adscrits que no hagen sol·licitat plaça en un altre centre en el procés d’admissió podrà avançar la matrícula del 20 al 27 de juny.

Davant qualsevol dubte procés poden dirigir-se al departament d’Educació, bé presencialment (avda. 9 d’Octubre, 7), per correu electrònic (educacio@aytosagunto.es), telefònicament (96 265 58 93) o bé directament en els centres educatius.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Sanitat declarar 629 nous positius a la Comunitat Valenciana

20 a Castelló, 133 a Alacant, 463 a València i 13 sense assignar.

Declarat altre brot de coronavirus a Manises per una reunió social

La Conselleria ha confirmat que almenys 5 casos tenen origen social a la localitat.

Declarat un brot de coronavirus en Museros per una reunió social

La Conselleria ha confirmat que almenys 3 casos tenen origen social a la localitat.

Declarat un brot de coronavirus a la Canal de Navarrés per una festa

La Conselleria ha confirmat que almenys 5 casos tenen origen per una eixida d'oci nocturn.

Declarat un brot de coronavirus en Orpesa per una reunió social

La Conselleria ha confirmat que almenys 4 casos tenen origen social a la localitat.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià