24.7 C
Valencia

L’aeroport de Castelló tanca un acord amb una companyia per a implantar un servei amb aerotaxi

L'aeroport de Castelló ha aconseguit un acord amb la companyia espanyola Euroairlines que possibilitarà la posada en marxa d'un servei de aerotaxi amb base en la instal·lació castellonenca. 

- Publicitat -AVL

L’aeroport de Castelló ha aconseguit un acord amb la companyia espanyola Euroairlines que possibilitarà la posada en marxa d’un servei de aerotaxi amb base en la instal·lació castellonenca.

En una primera fase, l’empresa emplaçarà en l’aeroport dos avions bimotor, model Beechcraft Baron58, amb capacitat per a quatre places, a més d’obrir oficines en la terminal de passatgers. La previsió de la companyia és començar a operar abans de l’estiu.

El director general de Aerocas, Joan SerafíBernat, i la directora de l’aeroport, IvanaGuinot, han manifestat la seua satisfacció amb l’acord aconseguit, “ja que permet avançar en l’estratègia de diversificació, ampliant la cartera de serveis de l’aeroport”.

Tots dos han coindidido en què aquesta nova activitat “constitueix una eina d’utilitat per al sector empresarial castellonenc, caracteritzat per la seua gran mobilitat, així com per al turisme”.

El soci gerent de Euroairlines, Antonio López Lázaro, ha explicat que l’activitat “se centrarà tant en el transport de passatgers com de càrrega, preferentment amb xàrter a destinacions situades a menys de dues hores de vol”.

“El nostre servei a la carta té un ampli mercat potencial, com són pimes, indústries, agències de viatges i turistes”, ha detallat el responsable de la signatura, qui ha mostrat la seua voluntat de “establir acords comercials preferencials amb actors locals”.

López Lázaro ha assenyalat que la seua empresa s’ha decantat per obrir base en Castelló “perquè l’aeroport ofereix gran flexibilitat i operativitat, implicant-se amb el desenvolupament de Euroairlines des del primer moment”. “A més, el territori disposa d’un teixit empresarial molt dinàmic i un sector turístic amb gran potencial”, ha afegit.

La companyia té com a objectiu ampliar en successives fases la seua implantació en l’aeroport. A més, preveu l’obertura d’una oficina comercial a la ciutat de Castelló.

Aquest acord amb Euroairlines se suma a altres aconseguits amb diverses empreses per a desenvolupar activitats complementàries. És el cas dels contractes amb dues companyies per a realitzar labors de desmuntatge d’avions, amb dues aerolínies per a acollir vols d’entrenament o amb dues escoles de pilots per a impartir formació.

Precisament, una d’aquestes últimes portarà el manteniment de les aeronaus de Euroairlinesdesprés de l’acord aconseguit entre totes dues companyies. D’aquesta forma, s’estableixen sinergies entre les empreses que operen en l’aeroport.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,818FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló de la Plana regista un nou focus de coronavirus per contacte social

Castelló de la Plana te 228 casos actius de coronavirus

Detectat un nou focus de coronavirus a Guadassuar per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 58 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat detecta un nou focus de coronavirus a Alberic amb 7 persones contagiades

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 70 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat torna a detectar un brot de coronavirus a Banyeres de Mariola per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d’informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Alzira suma 3 focus més de coronavirus amb 18 casos en 24 hores

Tots els contagiats han sigut per contacte social.
- Advertisement -

: Valencià