L’aeroport Alacant-Elx ja opera amb normalitat els 189 vols previstos

Així ha indicat que per a hui hi ha programats 189 vols en l'aeroport que s'operaran sense restriccions operatives al trànsit aeri".

PublicitatAVL

L’aeroport d’Alacant-Elx ha recuperat hui divendres completament la seua operativitat, per la qual cosa arranca el cap de setmana sense restriccions en el trànsit aeri, segons ha informat Aena per mitjà del seu compte de Twitter.

Així ha indicat que per a hui hi ha programats 189 vols en l’aeroport que s’operaran sense restriccions operatives al trànsit aeri”. De fet, fins a les 09.00 hores s’han realitzat 21 operacions.

PublicitatRovira  

Pel que fa al balanç del tancament aeroportuari com a conseqüència de l’incendi que afecta part de la coberta de la terminal, Aena ha precisat que entre el dimecres 15 i aquest dijous 16 s’han vist afectats 199 vols, que han sigut cancel·lats, desviats o no operats.

Així, sobre els vols que sí s’han pogut operar, 148 ho han sigut des del mateix Alacant-Elx, 85 des de l’aeroport Internacional Regió de Múrcia i 21 des de Manises, a València.

Així mateix, des d’Enaire, gestor de navegació aèria a Espanya, s’ha agraït i posat en valor, a través del seu compte de Twitter, el treball dels controladors aeris del Centre de Control d’Àrea Terminal a València per la seua gestió del trànsit aeri més intens en l’aproximació als aeroports de València, Múrcia i atenent vols a Castelló per l’incendi registrat a Alacant-Elx.

INCENDI

Quant a l’evolució de l’incendi, el 112 de la Generalitat ha informat que el Consorci provincial d’Alacant manté en l’aeroport de l’Atlet nou dotacions i que roman en el lloc un tècnic del Centre de Coordinació d’Emergències, que es troba des de primera hora en el Lloc de Comandament Avançat (PMA).

L’incendi està controlat des de les 9.00 hores i ja han començat ja les tasques de neteja i retirada de runes.

Publicitat