L’aeroport de Castelló promociona les seues connexions en la City Fair de Londres

El conseller d'estratègia d'Aerocas, Javier Gallego, trasllada als turoperadors les possibilitats vinculades a les rutes de l'aeroport

L’aeroport de Castelló està promocionant les seues connexions en la City Fair de Londres, un esdeveniment organitzat per l’European Touroperator Association (ETOA) que reuneix a més de 350 professionals del sector turístic europeu.

El conseller responsable de l’àrea d’estratègia d’Aerocas, Javier Gallego, ha explicat que la City Fair “és un fòrum rellevant, ja que permet posar en contacte a les destinacions turístiques amb turoperadors i agents de viatges internacionals”.

“El nostre objectiu és continuar insistint davant els professionals del sector que Castelló disposa d’una oferta turística que reuneix un nivell de recursos adequat per a competir amb qualsevol altra destinació”, ha explicat Gallego.

El responsable d’Aerocas ha subratllat que en aquesta edició s’està incidint en les noves rutes internacionals que ofereix l’aeroport de Castelló, “que constitueixen una magnífica oportunitat per a obrir nous mercats i aprofundir en els ja existents”.

En aquest sentit, Javier Gallego ha recordat que s’acaben de posar en marxa dues connexions estivals a Budapest i Katowice. A més, la societat pública Aerocas ha adjudicat dues noves rutes a Londres-Luton i Marsella, que està previst que operen a partir de 2020 amb un període de vigència de tres anys.

Segons Gallego, “es tracta, en definitiva, de traslladar als turoperadors i agents de viatges la possibilitat d’organitzar estades vacacionals a Castelló aprofitant les rutes que ofereix l’aeroport, amb l’objectiu de fomentar l’arribada de turistes a la província”.

ValenciàEspañol