L’aeroport de Castelló reforça la seua activitat amb la incorporació de les noves rutes d’estiu

Bernat destaca que la base registra el major nombre de vols des de la seua obertura i preveu 60.000 passatgers en els tres mesos d'estiu

L’aeroport de Castelló ha reforçat la seua oferta de connexions internacionals i la seua activitat amb la posada en marxa de les noves rutes estivals de Budapest i Katowice.

Amb motiu de l’obertura d’aquestes dues rutes, l’aeroport de Castelló i l’aerolínia Wizz Air han protagonitzat un acte conjunt, al qual han assistit el director general d’Aerocas, Joan Serafí Bernat; la directora de l’aeroport, Ivana Guinot; el responsable de comunicació corporativa de Wizz Air, Andras Rado; i l’agregada comercial del Consolat d’Hongria, Kitti Udvaros.

Joan Serafí Bernat ha explicat que amb la incorporació de les noves connexions estivals, l’aeroport disposa de sis rutes que enllacen amb cinc destinacions internacionals: Londres, Bucarest, Sofia, Budapest i Katowice.

“La convergència d’aquestes rutes durant l’estiu suposa que l’aeroport aconseguisca la seua màxima activitat des de l’obertura al trànsit, en oferir 13 freqüències setmanals”, ha explicat Bernat.

El director general d’Aerocas ha assenyalat que la previsió és que entre mediats de juny i meitat de setembre l’aeroport registre prop de 60.000 passatgers, “la qual cosa suposa un rècord durant el període estival”.

Per part seua, el responsable de comunicació corporativa de Wizz Air, Andras Rado, ha manifestat la seua satisfacció amb l’obertura de les noves rutes i ha destacat que l’aerolínia ofereix tres destinacions a Castelló: Budapest, Bucarest i Katowice. Rado ha expressat el seu desig que la cooperació entre Wizz Air i l’aeroport “siga llarga i duradora”.

ValenciàEspañol