lunes, 20 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Agència Valenciana del Turisme estudia una estratègia per a posicionar a la CV en el mercat xinés

L’Agència Valenciana del Turisme treballa en una estratègia específica de promoció i màrqueting per a aconseguir un millor posicionament de la destinació Comunitat Valenciana en el mercat xinés. La intenció de la Generalitat amb aquesta nova línia d’actuació és potenciar la notorietat de la marca Comunitat Valenciana i la seua oferta turística en el mercat xinés.

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que un dels objectius del Consell “és acostar la nostra oferta turística, especialment la cultural, a mercats llunyans que han mostrat interés en la nostra destinació, treballant en accions promocionals que mostren tots els nostres atractius”.

En aquest sentit, Colomer ha destacat que el mercat xinés és una gran oportunitat per al sector turístic de la Comunitat Valenciana i “la nostra intenció és obrir totes les vies de negociació possibles per a iniciar una relació que és de visibilitat davant un mercat tan rellevant”, atés que a Xina i a la Comunitat Valenciana ens uneixen moltes coses, com la Ruta de la Seda.

Així, ha incidit que un dels eixos de la política turística “és l’impuls de nous productes turístics i la introducció en nous mercats per a diversificar l’oferta i incrementar el valor afegit de les nostres destinacions”. Dins d’aquesta estratègia, “el turisme cultural és part essencial dels projectes que estem desenvolupant, com una forma de potenciar les nostres tradicions, festes, història i patrimoni, elements molt atractius per a aquest mercat”.

Per a açò, l’Agència Valenciana del Turisme treballa en un Pla d’Acció amb Xina amb l’objectiu de posicionar a la Comunitat Valenciana en aquest mercat. Dins d’aquest pla, entre altres propostes, destaca la promoció del producte de la Ruta de la Seda, així com la realització de diverses presentacions de destinació, la signatura d’acords institucionals turístics i comercials, missions inverses, participació en esdeveniments en el mercat xinés, a més del desenvolupament d’accions de màrqueting online i suports de comunicació.

En concret, es treballa en diferents accions de promoció de la destinació en col·laboració amb les oficines espanyoles de turisme en l’estranger de Turespaña i dins del Pla Operatiu 2017. De fet, ja s’ha dut a terme un Fam Trip d’agents del sud de Xina (Cantó i Hong Kong); i s’ha participat en les jornades inverses de compradors xinesos del producte MICE celebrades a Madrid i organitzades per Turespaña.

A més, des de l’Agència Valenciana del Turisme s’estudia la possibilitat d’organitzar diverses presentacions de la Comunitat Valenciana a Xina aprofitant la gira de concerts de Capella dels Ministrers. Finalment, Turisme impulsarà la internacionalització de la Ruta de la Seda a través de diversos països, on Xina ocuparà un paper essencial.

Últimas noticias

Contenido relacionado