viernes, 19 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Agència Valenciana del Turisme impulsa la promoció i activitat del turisme idiomàtic en la CV

Durant aquesta setmana un grup d’agents especialitzats en turisme idiomàtic procedents d’Itàlia, Rússia, Polònia, Holanda, Ucraïna, Regne Unit i Sèrbia, recorren la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de conéixer la nostra oferta idiomàtica.

El grup està format per representants de 12 agències del sector de l’ensenyament i l’aprenentatge d’idiomes als qui els interessa conéixer la nostra destinació alhora que establir contacte amb les escoles federades d’espanyol per a estrangers que hi ha a la Comunitat Valenciana.

Així, durant aquests dies, de l’11 al 14 d’octubre, el grup tindrà l’oportunitat de visitar les tres províncies, realitzant tant visites a les escoles com a visites turístiques, fonamentalment de contingut cultural, i degustacions de la nostra gastronomia.

Aquest viatge per la Comunitat Valenciana s’organitza a través de l’Agència Valenciana del Turisme, en coordinació amb FEDELE Comunitat Valenciana (Federació d’Escoles d’Espanyol com a Llengua Estrangera) que explica en l’actualitat amb tretze escoles acreditades per l’Institut Cervantes.

Des que es va crear la Federació els seus esforços s’han dirigit a la promoció de l’oferta educativa de l’ensenyament de l’espanyol com a llengua estrangera. Les característiques principals de les escoles són la dedicació a l’ensenyament de la llengua i la cultura hispàniques i l’oferta d’un programa d’activitats extraescolars ampli.

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha volgut destacar que “aquest tipus de turisme ofereix un gran interés per les seues repercussions econòmiques, ja que es combina amb visites als atractius culturals, al patrimoni sociocultural i al consum de productes complementaris”.

En aquesta línia, ha recalcat que “el turista idiomàtic, a més, és un bon prescriptor per difondre posteriorment les qualitats de la nostra destinació”. Per a Colomer “es tracta d’un segment del turisme cultural, actualment en auge, la motivació principal del qual és aprendre la llengua i conéixer la cultura, costums i societat espanyola i que a més de beneficis econòmics ofereix altres avantatges com impulsar la desestacionalització, la difusió cultural i la fidelització al territori”.

Finalment, destacar que l’objectiu de l’Agència Valenciana del Turisme amb aquesta iniciativa és impulsar la promoció i l’activitat del turisme idiomàtic a la Comunitat, que té un bon posicionament en el conjunt d’Espanya.

Últimas noticias

Contenido relacionado