L’Ajuntament anuncia la programació nadalenca ‘Viu el Nadal a la Vall d’Alba’

L'Ajuntament de Vall d'Alba anuncia una programació nadalenca amb més de 30 actes per a totes les edats.

Publicitat

L’Ajuntament de Vall d’Alba ha dissenyat un ampli i interessant programa d’activitats nadalenques que es desenvoluparà des del 14 de desembre al 5 de gener, i en el qual s’inclouran més de 30 activitats “per a tota la família”, explica l’alcaldessa de la localitat, Marta Barrachina, qui subratlla que s’ha prestat “una molt especial atenció, com no podia ser d’una altra manera, als més xicotets del municipi, que són els que viuen amb més intensitat aquestes entranyables festes”.

El primer acte serà la festa ‘Christmas Opening’ que estarà organitzada per l’Associació de Joves de Vall d’Alba, i després se succeiran les activitats esportives i culturals, amb un musical infantil i cinema inclosos; així com una recollida d’aliments per a les persones més desfavorides o un esmorzar per a difondre els hàbits alimentosos saludables i una interessant desfilada de tocats, organitzat per l’Associació de Dones de Vall d’Alba.

PublicitatRovira  

També cal destacar que del 24 al 28 de desembre se celebrarà la ‘Fireta de Nadal’, amb molt diverses atraccions i activitats, en el Pavelló Municipal i que, per descomptat, el municipi rebrà la visita tant de Papa Noel com dels Reis Mags, així com dels seus respectius patges per a recollir les cartes dels xiquets.

La novetat d’enguany serà la celebració del primer mercat de nadal del comerç local, que comptarà amb la participació de 13 comerços de la localitat, els quals posaran a la venda els seus productes en la plaça Major.

Una altra activitat especialment important serà el sorteig de la nova edició de la campanya ‘Compra a casa’, amb la qual l’Ajuntament de Vall d’Alba vol dinamitzar el consum en els establiments de la localitat. Enguany, ‘Compra a casa’ inclou quatre premis per a tots aquells que hagen comprat a les botigues de la localitat: 600 euros, 400 euros, 200 euros i 100 euros per a gastar en els comerços locals. I també se sortejaran quatre lots de productes cedits pels establiments participants. Com a novetat, enguany s’afig un nové premi, un val extra per 100 euros, el guanyador dels quals s’extraurà precisament d’un sorteig in situ entre tots els assistents a la gala.

PublicitatJuega Limpio Orihuela