L’Ajuntament aproba el III Pla Municipal d’Igualtat amb l’abstenció de Vox

Amb l'abstenció de Vox l'Ajuntament de Castelló ha aprobat el III Pla Municipal d'Igualtat, un Pla que ha defensat la regidora de l'àrea Verònica Ruiz.

Publicitat

Amb l’abstenció de Vox l’Ajuntament de Castelló ha aprobat el III Pla Municipal d’Igualtat, que ha pasat pel Ple d’este dijous. Un Pla que ha defensat la regidora de l’àrea Verònica Ruiz i que ha contat amb l’aprobació de PP i Ciudadnos.

El document té com a objectiu fonamental “crear les condiciones perquè Castelló siga un referent i per això ens centrarem a construir una ciutat que genere oportunitats tant per a homes com per a dones, en igualtat de condicions i de tracte”, ha assegurat la regidora Verònica Ruiz.

PublicitatRovira  

El pla d’igualtat contempla 190 mesures que el consistori impulsarà durant els pròxims quatre anys i que afecten l’àrea institucional (amb mesures per fer un seguiment l’aplicació de la perspectiva de gènere en contractacions, subvencions i pressupost municipal) i a les àrees econòmica i laboral (inclou accions per afavorir la conciliació, l’atenció als col·lectius vulnerables i l’accés a l’habitatge).

PublicitatJuega Limpio Orihuela