08:12 - jueves, 7 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Ajuntament de Burjassot s’uneix a la celebració de l’Hora del Planeta

A cinc dies, sis hores i uns quants minuts i segons de la seua celebració, l’Hora del Planeta està organitzada pel Fondo Mundial per a la Naturalesa (WWF) i va començar a celebrar-se en 2007 en Sidney, Austràlia, amb el gest simbòlic d’apagar la llum durant una hora com a mostra de la lluita contra el canvi climàtic. Deu anys després, s’ha convertit en la primera iniciativa mundial en defensa del medi ambient i una trucada a mobilitzar-se i a actuar de forma constructiva en defensa del planeta on habita l’ésser humà i que es troba greument amenaçat.

L’Ajuntament de Burjassot s’ha sumat a la celebració de l’Hora del Planeta des de la regidoria de Medi ambient, que dirigeix Lluna Àrias i a través de l’Oficina de Sostenibilitat Local.

La WWF és la organització més gran conservacionista independent en el món. La seua missió és detenir la degradació de l’ambient natural del Planeta Terra i construir un futur en el qual els éssers humans visquen en harmonia amb la naturalesa Conservant la diversitat biològica, garantint l’ús sostenible dels recursos naturals renovables i promovent la reducció de la contaminació i del consum desmesurat.

Tots els ciutadans i ciutadanes, associacions, entitats i/o empreses que ho desitgen també poden sumar-se a aquest gest simbòlic d’apagar la llum durant una hora. Més informació en http://www.horadelplaneta.es/

Últimas noticias

Contenido relacionado