L’Ajuntament crea el portal Benaguasil t’Ocupa sobre ocupació i formació

L'Ajuntament de Benaguasil ha creat la pàgina de Facebook Benaguasil t’Ocupa per a posar a la disposició dels ciutadans ofertes d'ocupació i cursos de formació.

L’Ajuntament de Benaguasil ha creat la pàgina de Facebook Benaguasil t’Ocupa per a posar a la disposició dels ciutadans ofertes d’ocupació i cursos de formació sense necessitat de desplaçar-se a l’Agència de Desenvolupament Local del Consistori.

Es tracta d’una nova eina que facilita a les persones desocupades la cerca de treball i l’accés a l’oferta formativa, així com es publicaran també les subvencions per a nous programes d’ocupació, ajudes, etc.

Rovira  

Des del Consistori han explicat que “el nou canal de comunicació que s’ha posat en marxa a través de les xarxes socials pretén que les persones que es troben en situació de desocupació augmenten les possibilitats de trobar treball i accedir a tota l’oferta de cursos d’una forma més ràpida, conscients que cal continuar progressant i apostar per l’ocupabilitat dels veïns de Benaguasil”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela