22.1 C
Valencia

L’Ajuntament de Cullera envia un missatge de tranquil·litat després de confirmar-se 3 positius per coronavirus

Els tres casos positius s'han detectat en un centre d'acolliment de persones refugiades de Cullera.

- Publicitat -AVL

Després de la confirmació oficial per part de Conselleria de Sanitat, —autoritat competent en la matèria — sobre l’existència de tres casos positius en un centre d’acolliment de persones refugiades situat en la localitat de Cullera, l’Ajuntament de la ciutat vol llançar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania i informar dels següents punts:

1.- No existeix cap rebrot de coronavirus a Cullera, ja que els tres casos confirmats per Salut Pública corresponen a persones refugiades que trobant-se ja aïllades pel mateix protocol del centre en ser allotjades en un centre d’acolliment situat a la ciutat, van ser sotmeses a PCR després de conéixer-se que havien estat en contacte prèviament a la seua arribada a Cullera amb persones que havien donat positiu.

2.- Que l’Ajuntament de Cullera vol fer constar que ha mantingut i manté en tot moment una línia de treball directe amb Salut Pública i amb els responsables del centre d’acolliment per a coordinar les mesures sanitàries necessàries que han garantit i garanteixen l’aïllament de les persones afectades sense que estes hagen mantingut cap contacte amb la ciutadania de Cullera. A tal fi, la mateixa Policia Local ha efectuat i efectua estrictes labors de control i vigilància per a garantir esta circumstància.

3.-. Finalment, l’Ajuntament de Cullera vol remarcar el funcionament de totes les mesures de prevenció sanitària que s’han aplicat i es continuen aplicant en el municipi per a fer front a l’actual crisi sanitària el que li ha convertit en una de les localitats amb menor incidència del virus.
El consistori no abaixa la guàrdia sent com és conscient que, malgrat l’entrada en la nova normalitat, la situació exigeix les màximes precaucions i el compliment estricte de les directrius determinades per les autoritats sanitàries.

4.- Així mateix, vol subratllar que Cullera és i treballa cada dia per ser un destí segur i recorda la responsabilitat de tota la ciutadania a l’hora de complir les normes que permeten mantenir a ratlla al virus, fonamentalment l’ús de la màscara i del manteniment del distanciament social.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,740FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a l’Eliana

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 104 persones malaltes

Benifairó de les Valls registra un brot de coronavirus per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 6 persones malaltes

Sumacàrcer registra un brot gran de coronavirus amb 15 casos

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat detecta tres brots de coronavirus a Ontinyent per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 233 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Castelló de la Plana per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià