L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre adjudicarà 230.000 euros a empreses locals en obres públiques

Amb l'objectiu de promoure l'activitat econòmica entre empreses de la localitat.

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre compta amb un llistat d’obres públiques a executar en la localitat, que ascendeixen a més de 230.000 euros, i que s’adjudicaran a empreses del municipi, amb la finalitat d’impulsar l’economia local i promoure l’activitat entre empreses de localitat. Es tracta d’una mesura que s’adopta, dins del paquet d’accions que desenvolupa el consistori per a reactivar l’economia local, per a pal·liar els efectes negatius que ha suposat la pandèmia de COVID-19.

 
L’Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que “a través de contractes menors, aquestes obres podran adjudicar-se i possibilitarem que empreses de construcció i sectors paral·lels de la localitat puguen comptar amb activitat, la qual cosa resulta positiu per a aquestes empreses i els seus empleats”.

Es tracta obres de millora d’accessibilitat, manteniment d’edificis públics o renovació d’il·luminació de via pública com la millora de la il·luminació dels carrers Murs i Cervera, ampliació d’enllumenat públic, el sanejament de l’estructura exterior del Pavelló Poliesportiu, adaptació i eliminació de barreres arquitectòniques en els vestuaris de la piscina municipal, construcció de ciclocarrer i carril bici des del camí San Miguel fins a la zona educativa d’Alcalà, actuacions del Pla d’Accessibilitat d’eliminació de barreres arquitectòniques en diferents carrers i avingudes de tots dos nuclis i arranjament i millora de camins rurals. En aquests moment, una empresa local ja està realitzant la millora d’accessibilitat i renovació del bar-cafeteria del Centre dels Jubilats d’Alcalà.