jueves, 18 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Ajuntament d’Alzira estàdisposat a col·laborar en l’impuls al comerç del centre

Per part de l’equip de govern assistiren Diego Gómez, alcalde d’Alzira, Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Comerç, Ivan Martínez, 2n tinent d’Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic, així com Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, i Pep Carreres, regidor de Medi Ambient.

Des de l’AEA, el portaveu del sector del comerç, Javier Carbonell, va plantejar la reversió de la peatonalització d’Hort dels Frares i la paralització de les obres en el c/ Pérez Galdós. Des de l’Ajuntament es va recordar a l’entitat empresarial que tant el Pla d’Acció Comercial, aprovat pel Consell de Comerç, com el Pla de Mobilitat Urbana (PMUS), així com la DUSI (Alzira Avança), són plans tècnics, consensuats en els organismes de participació ciutadana de l’Ajuntament, i aquests ja plantejaven la peatonalització i la necessitat de crear un centre comercial obert en les principals artèries de la ciutat. L’alcalde, Diego Gómez, va declarar que l’equip de govern està complint amb una demanda ciutadana, així com amb els seus compromisos electorals.

Per part de l’Ajuntament es va insistir a donar suport al nostre xicotet comerç i de barri, i es va recordar que la peatonalització és una oportunitat per a conciliar una vida més saludable, amb uns espais urbans més oberts i accessibles. Tant la regidoria de Comerç com la de Desenvolupament Econòmic van remarcar que l’equip de govern continuarà treballant sobre propostes i projectes concrets que es presenten també des de l’AEA: com puguen ser campanyes de dinamització comercial, afavorir l’aparcament als pàrquings municipals o bé en iniciatives que suposen una aportació de qualitat del nostre comerç com l’impuls a la Reganyà o als productes ecològics.

Últimas noticias

Contenido relacionado